radionice / 08.12 - 08.12.2015

METOD FRAKTALNOG CRTEŽA

Spomenka Divljan, pedagogo i psiholog

18:00
Ultrawell centar
Program radionice:
Fraktalni crtež je energetski crtež. Njegova vibracija prodire u naše telo, misli i osećanja. Crtajući fraktale mi menjamo  svoj život uz pomoć linija i boja. Dok crtamo mi realizujemo aktivnu meditaciju, uravnotežujemo se.
Crtanje fraktala nakon nekog vremena iskusimo kao iskazivanje samoga sebe, iskazivanje naših misli, osećanja, naših potencijala, naših mesta razvoja.
Učešćem u radionici crtanja fraktala možemo naučiti novu tehniku ličnog razvoja, možemo upoznati neke nove lične mogućnosti ili otvoriti put za neke nove vidike. Metod je vrlo jednostavan i jedinstven, crta se zatvorenih očiju jedan minut i ono što dobijemo je originalno samo naše, neponovljivo. Bojenje je drugi čin ovog metoda, kad putem boje unosimo energiju u nastali crtež.
 
Kome je namenjena:
Uzrast, obrazovanje, talenat crtača nisu bitni, fraktale mogu  crtati svi koji žele naučiti kako da putem linije i boje naša unutrašnja stanja dovedemo u red.
Kada se preporučuje da počnete crtati fraktale- kada želimo rešiti neka važna životna pitanja, povećati samopouzdanje i samopoštovanje, rešiti se trauma i stresa, kada želimo pomoći svome organizmu da se brže oporavi od neke bolesti ili jednostavno kada želimo napredovati.
Radionica CRTANJE FRAKTALA otvara mogućnost učesnicima da dobiju dovoljno znanja u vezi sa ovim metodom ličnog razvoja ( uvodna radionica), ali i mogućnost i priliku da uradite ciklus od 21 crteža i postignete različite efekte i razvijete nove veštine ( 5 radionica ).
 
Cena:
Cena uvodne rdionice je 2000, a ko želi nastaviti i plati unapred cena je 60 eura, a pojedinacne radionice su isto po 2000.
 
Predavač:
Spomenka Divljan, pedagogo i psiholog, voditelja obuke metoda fraktalnog crteža