usluge / 27.12 - 27.12.2015

ABRAHADABRA DAY

Uz zabavu i druženje proslavimo kraj jedne godine koja ostaje iza nas i spremno dočekamo Novu 2016. koja će biti još uspešnija, srećnija i zdravija za sve nas.

10:00
Ultrawell centar

Možete se zapitati, ukoliko to želite šta vas čeka u 2016. godini...novi poslovni izazovi, materijalno obilje, zdravlje, poznastvo sa idealnim partnerom ili preselenje na drugi kontinent. Naši saradnici koji sa velikom ljubavlju, zadovoljstvom, izraženom intuicijom i specifičnim tehnikama koje koriste pripremaju samo za Vas jedinstveno i specijalno druženje u Ultrawell centru. Želja nam je da uz zabavu i druženje proslavimo kraj jedne godine koja ostaje iza nas i spremno dočekamo Novu 2016. koja će biti još uspešnija, srećnija i zdravija za sve nas.
Možda je jedan od mogućih načina da spremno dočekate 2016. godinu proveden dan sa našim saradnicima koji će u NEDELJU, 27.12.2015. u periodu od 10 do 17h samo za vas raditi:
*Snimanje aure i trenutnog energetskog stanja – Manja Stefanović, energoteraput;
* Proricanje iz ulja – Snežana Mitrović, aromaterapeut.
* Izlivanje voska i čišćenje Aure - Branka Mraz
* Radiestezija * Nada Božić Pošeg
* Tumačenje snova - dr Mirjana Đurđević
* NLP - Marijo Kržić
Možda je sada trenutak da zakoračite u užitak na vašem putu ka uspehu, sreći, ljubavi i zdravlju.
Prilikom najave dolaska neophodno je i da rezervišete svoje vaučere za gore navedene usluge. Vrednost vaučera u iznosu od 1000 RSD možete iskoristiti za jedan od gore navedena tri tretmana tog dana ili za bilo koji drugi tretman iz redovne ponude Ultrawell-a najkasnije do 20.01.2015. Jedna osoba može kupiti neograničen broj vaučera i preneti i pokloniti ih svojim najdražima kao novogodišnji poklon.

Broj za rezervacije 062-80-222-03 ili e-mail ultrawellcentar@gmail.com

Radujemo se vašem dolasku i poslednjem zajedničkom druženju u ovoj godini. :)