radionice / 26.12 - 26.12.2015

SNAGA IZ MATERICE - ISCELJENJE RANJENE ŽENSTVENOSTI

Povezivanje sa iskonskomsnagom ženskog principa

15:00
Ultrawell holistički centar

SNAGA IZ MATERICE- ISCELJENJE RANJENE ŽENSTVENOSTI
Radionica ima za cilj da nas poveže sa iskonskom snagom ženskog principa u nama kroz celovito razumevanje ženstvenosti kao primarne sile, energetskog čišćenja i regeneracije uz pomoć drevnih metoda isceljenja, šamansko putovanje do mesta snage i susret sa pramajkom u nama.
Materica je izvor snage svake žene i mesto unutrašnje mudrost koje nosi ogroman potencijal, čulnost, punoću.
Ta osnova u nama je često blokirana strahovima, povredama, stidom, zloupotrebom seksualnosti što može da prekine protok energije.
Materica je mesto nastanka života “vrata sveta”.

KOME JE NAMENJENA:
To je poziv svim ženama koje žele dublje da osete prasnagu u sebi, svoju seksualnost i spiritualnost istovremeno.
Rado mogu doći žene u značajnim fazama kao pubertet, menopauza, starost. One sa neostvarenom željom za decom, sa ginekološkim teškoćama, koje su pretrpele zlostavljanje ili smatrane za manje vredne u patrijahalnoj sredini.
Radionicu vodi Branka Mraz
Branka Mraz je završila “Kuyay” akademiju za medijalitet i šamanizan našeg vremena kod Lorene Salcedo Oviedo iz Lime, metode Anda i Amazona.
Keltski šamanizam – indogenih naroda Evrope- Barbara Nikolaus iz Minhena i core ili neošamnizam Sandre Ingerman kod više učitelja.
Čišćenje aure pčelinjim voskom, drevnu nomadsku metodu lečenja tela i psihe kod Saire Serikbayeve čuvene kazahstanske isceliteljke. Na kongresima etnomedicine prisustovala je i meksičkim, peruanskim, litvanskim, lakota...radionicama i kursevima.

PREDAVAČ:

Branka Mraz

CENA:
Cena radionice 3000 din.

prijave obavezne na tel 062/80-222-03