edukacija / 21.05 - 21.05.2016

ŠAMANSKA HEALING RADIONICA - ALHEMIČAREV PUT - POVEZIVANJE SA LIČNIM DUHOVNIM VOĐSTVOM, ŽIVOTINJAMA MOĆI I DUHOVNIM VODIČIMA.

Šamanske tehnike samorazvoja, samoisceljenja i isceljenja drugih

Ševko Bajic Šamanske tehnike i terapijski šamanizam
10:00
Ultrawell holistički centar

SADRŽAJ RADIONICE:
Naučite sagledavati svoje unutrašnje ja, povezati se sa prirodom oko sebe, otkrijte svoje životinje moći. Kroz interaktvini i praktični rad naučite kako da šamanska putovanja iskoristite za svoj individualni razvoj. Upoznajte se sa osnovama šamanizma i saznajte ulogu šamanskog bubnjanja, životinja moći, polja i realnosti namere i energije. Načite i sami praviti šamanska putovanja i doći do odgovora koji mogu biti vrlo korisne i jasne smernice za vaš život, podršku sebi i drugima, i rešavanje vaših životnih situacija!

PROGRAM RADIONICE:
Ceremonija pročišćenja prostora i upute za rad kod kuće
Otvaranje svetog kruga i ceremonija vatre
Uvod o šamanizmu i demonstracija šamanske tehnike disanja
Životinje moći u šamanizmu – uvod i praktična vežba osveštavanja individualnih životinja moći
Individualna šamanska putovanja sa namerom:
• Za najveće dobro;
• Putovanja sa individualnim temama;
• Povezivanje o osveštavanje individualnog duhovnog vođstva
• Šamansko putovanje za duhovne vodiče
Praktične upute za jednostavnu integraciju šamanske prakse u svakodnevnom žvotu
Hooponopono - zajednička meditacija

KOME JE NAMENJENA RADIONICA:

Svima koji žele da iskoriste jedinstvenu priliku i ovladaju šamanskim tehnikama samorazvoja, samoiscjeljenja i iscjeljenja drugih.

PREDAVAČ:

Predavanje i radionicu drži Ševko Bajić, uz odobrenje i superviziju Dawn Dancig Otter, koji, između ostalog, poslednjih nekoliko godina aktivno praktikuje različlite šamanske tehnike, te vodi vođene meditacije i healing sesije. Više od 25 godina se bavi meditacijom i praktičnom primjenom različitih terapeutskih tehnika, od autogenog treninga, vođenih meditacija, tehnika energetskog, isceljujućeg disanja, do kreativne vizualizacije, tehnika stimulacije energije aure i tehnika za oslobađanje blokiranih emocija i trauma. Završio je petogodišnju studiju homeopatije te različite tehnike uspešno primenjuje i u svom homeopatskom radu.

TRAJANJE RADIONICE:

Subota, od 10 do 16 časova

CENA:

Kotizacija radionice, sa svim pratećim materijalima i uputama za individualni rad je 50 Eura! Specijalan POKLON za učesnike radionica!

Prijave obavezne na telefon 062 80 222 03 ili e-mail: ultrawellcentar@gmail.com