radionice / 26.04 - 26.04.2016

Predavanje - Šta je to zapravo Intenziv prosvetljenja i na koji način Direktno Iskustvo Istine menja naš život.

Dubinsko pojašnjenje tehnike Samoispitivanja "Ko sam ja?".

19:00
Ultrawell holistički centar

Šta je to zapravo Intenziv prosvetljenja i na koji način Direktno Iskustvo Istine menja naš život. Dubinsko pojašnjenje tehnike Samoispitivanja "Ko sam ja?". Dijadna tehnika i kako se ona radi – različite primene ove tehnike u životu. Mini Intenziv oba dana sa po 5 dijada i jednom solo meditacijom.
Na duhovnoj stazi sam 45 godina i prošao sam doista brojne tehnike i kurseve koje sam i praktikovao. Bio sam učesnik prvog Intenziva Prosvetljenja održanog u Srbiji 1980-te i nakon toga na više od 60, kao i tri sedmodnevna i 4 dvonedeljna. Prošao kroz broja duhovna iskustva i prosvetljenja. Poslednjih 20 godina sam puno vremena proveo u Indiji. Sa vama ću podeliti 35-to godišnje iskustvo primene ove tehnike (principa) - puta ljubavi u svakodnevnom životu, odnosu sa drugim ljudima, poslu… Zašto je to postao moj život? Istina mora da se živi!!!

Ovo je na prvom mestu priča o povezivanju sa drugim ljudima, otkrivanju zakopanog semena istine duboko u nama i deljenju sebe sa drugima, zašto nisam sam na ovome svetu i kako smo svi mi povezani. Božansko seme (Istina) u svakome od nas i gde je tu izazov preživljavanja na zemlji. Savladati strah, otuđenost i ponovo se vratiti u svoje središte i dobiti isceljenje kroz tu suštinu. Koji je put i forma koje me sinhronizuju, nalaženje ravnoteže, prepoznavanje svog središta. Kroz povezivanje mi zapravo dolazimo u bliži kontakt sa svojim osećanjima i emocijama i stičemo sposobnost da ih prepoznamo i ispoljimo. To je isto tako način da bolje upoznamo sebe same, da kroz "druge" vidimo "sebe".

Oni koji su prošli kroz "Poredak ljubavi" su upoznati sa "poljem" - kada smo mi glavni glumci a kada učestvujemo u tuđim pričama ili smo samo posmatrači (svog –tuđeg ili samo) života i zašto smo u svakom od tih slučajeva i uloga veoma često duboko dirnuti i to pokreće promene u nama. Uloga neutralnog posmatrača, svedoka, je nekada neophodna kako bismo shvatili šta se doista događa – Ništa nije onako kako izgleda. Spoznaja da moja priča uopšte nije jedinstvena – zašto i mnogi drugi ljudi koje poznajem ili su tu negde oko mene prolaze kroz isto kroz šta i ja prolazim!!!