radionice / 16.09 - 18.09.2016

RADIONICA INTUITIVNO PEVANJE - POZIV U CARSTVO GLASOVA

Preko glasa imamo mogućnost da se nađemo sami sa sobom, okolinom i sa svojim Višim Ja.

10:00
Fruškogorska Lugarnica
Radionica Intuitivno pevanje- poziv u carstvo glasova
 
Da li je istina da čakre imaju glas? Pozivamo te u carstvo glasova. Da li si spreman/na naći se sa sobom. Otkrij preko glasa drugi put, put koji vodi ka unutra... Sećaš li se svog glasa?
 
Da li našim glasom možemo da lečimo i harmonizujemo organizam? Na ova pitanja tražićemo i naći odgovore tokom 3 dana intenzivne radionice Intuitivnog pevanja.
 
Ljudski glas je u stanju da oponaša zvukove iz prirode i okruženja. Naš glas savršeno ispoljava našu svesnost, osećanja i stanja naše Duše. Ako emocija prati ljudski glas, tada je glas sposoban da i da ruši i mrzi, ali i da stvara i voli. Preko glasa imamo mogućnost da se nađemo sami sa sobom, okolinom i sa svojim Višim Ja. Jer je spontana pesma, koja nam intuitivno dođe i izrazi naše trenutno stanje Duše, jedno od najstarijih načina ispoljavanja unutrašnjeg stanja našeg Duha.
 
Šta ćeš dobiti dolaskom na ovu radionicu?
 
Na nivou svakodnevice otvara put ka samospoznaji, pomaže u komunikaciji, ostvarivanju kvalitetnih odnosa, povećanju kreativnosti, prepoznavanju i donošenju životno podržavajućih odluka.
 
Na fizičkom nivou potpomaže opskrbljenost organa kiseonikom, harmonizuje ritam rada srca, razmenu materija u organizmu, opšteg psihofizičkog stanja.
 
Uz upotrebu jednostavnih instrumenata za intuitivno izražavanje, bubnjeva, zvečki, citre, gongova, tibetanskih činija, otputovaćemo u prostore nečokivanog i transcedentnog.
 
Naš pravi i izvorni glas dolazi iznutra, iz srca i iz duše.
 
Vežbaćemo jednostavno i arhaično pevanje i ako si spreman za igru sa svojim glasom i improvizaciju, jer SVAKO može da peva, pa makar i u tišini svog unutrašnjeg Bića.
 
Očekujemo te na radionici Intuitivnog pevanja sa velikom ljubavlju, da budeš deo buđenja glasa svog istinskog Ja i upoznaj njegove velike moći.
 
Ako imaš bilo koji instrument, ponesi ga sa sobom. Za edukaciju nije potrebno nikakvo muzičko predznanje. Ako te pozove tvoj unutrašnji Glas, čekamo te!
 
PREDAVAČ:
Predavanje drži BERGER WILK HALINA - 13 godina je na Tibetu izučavala tehnike energetskog isceljivanje i ima zvanje tibetanskog monaha, kao i zvanje metafizičkog psihoterapeuta. Takođe je i majstor i učitelj isceljivanja putem zvukova, majstor gonga i učitelj terpije tibetanskim zvučnim činijama. Širom sveta je držala mnoge radionice iz raznih tehnika isceljenja, intuitivnog pevanja i lečenja zvukom.