edukacija / 15.10 - 15.10.2016

Seminar SKALARNI TALASI - I nivo: LIČNI RAZVOJ I SAMOISCELJENJE

Zakoračite u svet isceljujućih vibracija!

10:00
Ultrawell holistički centar

SADRŽAJ SEMINARA:

Prvi seminar u sistemu edukacije Scalar Waves bavi se teorijski i praktično temom energoterapije i ulogom samog energoterapeuta. Kroz zanimljive vežbe i tehnike, kao i teorijske osnove, polaznik se uči i priprema za ulogu energoterapeuta.  

Teorijski deo se odnosi na sledece teme: Anatomija energetskog tela, Kako energoterapija deluje, odnos Svest-Materija-Energija, Polje i energija, kao i definisanje osnovnih pojmova vezanih za energoterapije: bolest i zdravlje, značaj emocija i misli, fizičko i energetsko lečenje, fizičko i energetsko telo, i jos mnogo toga.

Praktični deo se odnosi na tehike i inicijacije, koje se pre svega odnose na rad na sebi, kao neophodna priprema za rad na drugima. Pored toga, "baviti se ličnim razvojem" podrazumeva i tehnike "razvoja svog ličnog okruženja". Inicijacija se sastoji iz dva dela: otvaranja energetskih kanala, i stupanja u kontakt sa skalarnim talasima – energijom Polja.

KOME JE SEMINAR NAMENJEN:

Ideja vodilja ove škole o korišćenju slobodnih energija u cilju samo-razvoja i isceljivanja (healing-a)  je ta, da energija kao i ostali prirodni resursi na Zemlji, treba da budu slobodni i dostupni svakome.

TRAJANJE SEMINARA:

Seminar traje jedan dan u trajanju od 10-19h. Seminar je sadržajan, pa se polaznicima preporučuje da dodju komotno obučeni i odmorni.

Polaznici dobijaju skripte.

PREDAVAČ:

Manja Stefanović

Po zavrsavanju I Seminara polaznici stiču uslov za pohadjanje Seminara II.