edukacija / 20.11 - 20.11.2016

VREME JE ZA ČAJ

Zavirite u svet čaja, otkrijete neke tajne ovog napitka i pridružite nam se na šoljici razgovora uz specijalno pripremljene čajeve.

17:00
Ultrawell holistički centar

 

Obično u ovo doba godine se setimo jednog napitka sa bezbroj ukusa. Nekada namenjen samo odabranima, a danas napitak sa bezbroj priča, ČAJ

Zato ako ste ljubitelj čaja, spremni da saznate zanimljivosti o ovom napitku, otkrijete nove ukuse, načine pripreme, uz par reči o tradiciji i cereminiji ispijanja čaja pridružite se jednoj Čajanki posebno osmišljenoj za ove prilike. U toplini ambijenta Ultrawell centra o svemu što niste znali i do sada otkrili pričaće vam doc. dr Marija Radojković.

 

U svet čaja vodimo vas jednog nedeljnog popodneva, 20 novembar sa početkom u 17 časova, pridružite nam se.

PREDAVAČ

Marija Radojković, po formalnom opredeljenju doktor nauka i docent na Tehnološkom fakultetu u Novom Sadu koji se bavi istraživanjem aktivnih komponenata prirodnog porekla. Po neformalnom opredeljenju je ljubitelj prirode i svega što iz nje dolazi. Voli ljude, biljke, more, zalazak sunca. Veruje da je sve moguće i ostvarivo samo ukoliko dozvolimo sebi da želimo i maštamo. Veruje da svaka osoba može da postigne svoj unutrašnji mir, harmoniju, da dostigne ljubav, sreću i zadovoljstvo. Svakodnevno uči, razmenjujem ideje, informacije sa onima koji imaju šta da kažu i koji žele da slušaju.Pohađala veliki broj seminara i edukacija iz oblasti Alternativhi metoda lečenja. 

Završila:

Edukacija Praktičara cvetnih esencija (Udruženje Latice)

Bazični kurs o Metodi dr Baha