radionice / 07.12 - 07.12.2016

UVODNO PREDAVANJE O BARSIMA

NA UVODNOM PREDAVANJU O BARSIMA, ZAJEDNO ĆEMO POKRENUTI BARSE I DOBIĆETE NEKOLIKO OSNOVNIH ALATA ZA RAD, KOJE MOŽETE ODMAH KORISTITI U SVAKODNEVNOM ŽIVOTU.

19:00
Ultrawell holistički centar

Šta su Barsi®?
Access Bars je osnova jedne velike metode koja se zove Access Consciousness®(PRISTUP SVESTI). Access Bars® je vrlo jednostavan, prijatan i dinamičan telesni proces energetskog delovanja na 32 specifične tačke na glavi tzv. „Bars“. Barsi se aktiviraju laganim dodirom. Svaka od tih tačaka predstavlja jedno naše životno područje te tako postoje tačke za: kreativnost, isceljenje, novac, tuga, radost, seksualnost, telo, kontrola, dobrota, zahvalnost, mir i staloženost itd. Ove 32 tačke čuvaju elektromagnetske komponente svih misli, ideja, stavova, odluka i verovanja koja ste ikada o bilo čemu imali.

Ako želite da se oslobodite stresa, briga, poboljšate svoje zdravstveno stanje, da se rešite starih “programa” i ograničavajućih uverenja, želite nove mogućnosti, ideje, vidike, bistrije misli, veću kreativnost, bolji uspeh na poslu i učenju, bolju komunikaciju sa okruženjem, da darujete telu više lakoće, radosti, entuzijazma i zadovoljstva, da bolje spavate i da se budite odmorni i puni energije, jači imunitet, poboljšate tok novca,… onda je ova radionica za vas.
Sve ono što vas sprečava da živite svoj puni potencijal sa potpunom lakoćom može biti izbrisano iz vašeg života ako ste voljni za promene, verovali ili ne u delotvornost tehnike! Jer svaka misao, ideja, stav, odluka ili uverenje sa kojim smo se složili ili usprotivili i fiksirali u svom umu, učvršćuje energiju i ograničava našu sposobnost da na tom području života učinimo bilo šta sa lakoćom. Zbog toga se često dešava da imamo osećaj kao da smo se zaglavili u nekom delu svog života odakle ne možemo ni napred ni nazad…
Bars tretmanom se lagano tope te guste energije zbog kojih smo zaglavljeni i sa lakoćom otpuštamo sve što nam ne treba.
Bars tretmani se preporučuju svima i primenljiv je na svima – nema kontraindikacija. Preporučljiv je posebno ljudima koji su u kontinuiranom stresu, menadžerima, studentima, đacima, sportistima, ali i maloj deci i trudnicama … Namenjen je svima koji žele promenu u bilo kom segmentu života – ili samo žele da se dobro opuste i otpuste sve što ih pritiska. Kao dodatna tehnika, Barsi su velika pomoć terapeutima, maserima, kiropraktičarima, svima koji se bave nekim oblikom rada na telu, svima koji se bave ličnim rastom i razvojem, roditeljima, supružnicima, deci.

NA UVODNOM PREDAVANJU O BARSIMA, ZAJEDNO ĆEMO POKRENUTI BARSE I DOBIĆETE NEKOLIKO OSNOVNIH ALATA ZA RAD, KOJE MOŽETE ODMAH KORISTITI U SVAKODNEVNOM ŽIVOTU.

Kako može biti još bolje od ovoga i šta je još moguće?

AKO ŽELITE DA NAUČITE KAKO SE BARSI RADE
i kako deluju, kako sa njima pomoći sebi i drugima, da doprinesete svojoj budućnosti i svom finansijskom budžetu...

BARSI se jednostavno uče i već posle jednodnevne radionice možete postati sertifikovani Bars praktičar. Nema preduslova, Barse svako može da nauči!
Obuka za decu do 15 godina je besplatna a od 16-18 godina plaćaju pola cene uz prisustvo roditelja.

Radionica traje osam sati i za to vreme ćete dva puta dati i dva puta primiti Bars tretman. Dobićete i detaljan priručnik o svemu što treba da znate, kao i Sertifikat i mogućnost da se registrujete kao internacionalni Access Bars praktičar za ceo Svet.

PRIJAVA JE OBAVEZNA ZA RADIONICU kako bi se obezbedili neophodni uslovi. Javite se, dobro ste došli!

Za više informacija pozovite: +381 64 348 7140

Jovanka Josifović
Access Consciousness® Bars Facilitator

Access Consciousness® Body process Facilitator


Očekujem vas sa radošću :)