radionice / 13.02 - 13.02.2015

Identiteti čakri

Najdublje povezivanje sa Sobom, Životom i Drugima

18:00
Novi Sad

PSIHO-ENERGETSKI IDENTITETI

"Identiteti su poput Bajki koje nas uspavljuju, poput maski koje nas prerušavaju. Ponekad, uopšte nisu u skladu sa zahtevima naše Duše. Ponekad, nas toliko uslovljavaju da osećamo - da uopšte ne živimo.
Međutim, uvek jesu Perspektive iz kojih gledamo, pozicija iz koje delamo ili još jednostavnije "program" po kojem živimo. Možemo ih nazvati i ponavljajućim životnim obrascima.
U psiho-energetskom sistemu Ličnost je sličan pojam Identitetu kao određena energetska forma specifične vibracije svesti, koja obuhvata: osnovni energetski ton (bazičnu emociju i instinkt) oko kojih se konstituišu vibracije volje, misli i emocija, a sve se nalaze u istoj vibratornoj ravni koja je omeđena određenim ekstremnim vrednostima ili suprotnostima (kodovima), čije su posledice namere, želje, težnje, interesovanja, potrebe i sl.
U skladu sa Zakonima Korespondencija i principom Kako gore tako dole, osoba u određenom Identitetu privlačiće određene ljude, situacije i događaje tj. iskustva, kao posledice sopstvenog odnosa prema sebi, životu, drugima i Bogu.
U radu sa Identitetima, mi skidamo "sloj po sloj" iluzija, oslobađajući se na taj način negativnih emocija, misli, uslovljavajućih ponašanja i slično.
Identiteti - parovi, na kojima radimo na ovoj radionici su:

Žrtva/Nasilnik
Mučenik/Mučitelj
Sluga/Ratnik
Glumac/Rigidni
Ućutkano dete/Manipulator
Intelektualac/Mistifikator
Kontrolor/Guru

Na svakom navedenom Identitetu - koje kao dominantne ili latentne svi podesujemo, u većoj ili manjoj meri, putem kombinovanih tehnika - emocionalne terapije (psihoenergetskih tehnika), meditacija i imaginacija - radimo na jednoj sesiji.

Ciklus radionica Identiteti čakri, u NOVOM SADU, počinje 13.02.2014 g., od 18:00-20:00 časova.
Broj mesta ograničen, najave obavezne.

program radionice