edukacija / 21.12 - 21.12.2016

EMOTIVNO PUTOVANJE SA BAHOVIM CVETNIM KAPIMA

Besplatno uvodno predavanje

18:00
Ultrawell holistički centar

POZIVAMO VAS NA UVODNO PREDAVANJE, gde ćemo predstaviti NOVU EDUKACIJU U ULTRAWELL CENTRU!

EMOTIVNO PUTOVANJE SA BAHOVIM KAPIMA

Uvodni kurs je namenjen svima, bez obzira na nivo predznanja, koji žele da se upoznaju sa uticajem naših negativnih emotivnih i mentalnih stanja na kvalitet našeg života. Upoznaćemo se sa 38 takvih stanja i 38 Bahovih Cvetnih Esencija koje ih balansiraju. Na kraju kursa, polaznici će biti obučeni da prepoznaju svoja izazovna stanja i koriste esencije za ličnu upotrebu, i za jednostavnije emotivne izazove svojih bližnjih (porodice, najbližih prijatelja i svakako kućnih ljubimaca i biljaka).
Bahove Cvetne Kapi ćemo proučavati kroz teme:
Za Strah, Za Nesigurnost, Za Usamljenost...

Na kursu koji je:

  • Interaktivan, dinamičan, sa dosta zanimljivih primera iz prakse

  • Znanje koje će polaznici dobiti potpuno je praktično i primenjivo i predstavlja značajan početak ili deo rada na sopstevnom sazrevanju

  • Prvi je korak za one koje žele da se dalje obrazuju kroz naredne kurseve, za rad sa drugima


Promotivna cena edukacije je 300 EUR -Emotivno Putovanje sa Bahovim Cvetnim Kapima

Postoji mogućnost plaćanja na 5 rata, po 60 eur

 

PREDAVAČI:

Centar za edukaciju Emotivno Putovanje, vode Biljana Vujović i Milana Stepić-Idrizović, aktivni Bahovi praktičari u Srbiji i Bach Faundation Registered Practioners (BFRP), upisane u Svetski registar praktičara Bahovog Centra u Velikoj Britaniji.

«Na sopstvenom Emotivnom Putovanju stigle smo do raskrsnica gde su nam se pridružili drugi ljudi, naši dragi klijenti. Putovati s njima ne znači samo pomoći im i podržati i ih, već upoznajući njih kretati se korak bliže sebi i sazrevati zajedno sa njima. Individulane konsultacije i prezentacije za širu javnost putanja je kojom smo zasigurno odabrale napred. Susretale smo se, sastajale i nalazile sa puno koleginica i povele ih putem stručnih i edukativnih radionica za širenje znanja iskustva i sticanje novih vidika. Taj put je od početka bio produktivan i na njemu smo u svakom momentu mogle ponuditi uz ličnu kombinaciju i proizvode sa Bahovim kapima za spoljašnju upotrebu. Sada se pred nama otvara nov pravac na kome nam je čast da zainteresovane ljubitelje ove metode osposobimo da je koriste za sebe i svoje najbliže, jer je to najbolji način da je upoznaju.»