edukacija / 09.03 - 06.04.2017

ČAROBNI SVET 'BIO-BAŠTE'

ŠKOLA ORGANSKE POLJOPRIVREDE

Novi Sad

'Škola Bio-bašte' uvodi vas u prirodni svet života, zdravlja, rada, stvaralaštva i bioetike. Bio-bašta nastaje i živi kao spoj ekoloških, agroekonomskih i hortikulturnih znanja i veština. Objedinjeni ličnim izbrom, postaju specifični vaši prostori, izvori kvalitetne, zdravstveno bezbedne hrane, prostori za psihofizičku rekreaciju u ekološki čistoj i prirodnoj sredini.

Bio-bašte su mesta okupljanja prijatelja, protok pozitivne energije, odmora i opuštanja ali i stvaranja ekološkog i ekonomskog profita.

Bio-baštovanstvo otvara i nove puteve ličnog razvoja ali i specifičnih bio-zanimanja vezanih za različite biljne vrste i nove proizvode, za izletnički, rekreativni, ekološki i organski turizam sa različitim sadržajima. Samo treba znati i želeti.

Zato je ova škola specifična i pruža mogućnost, svima koji to žele, da nauče nešto novo, da razviju svest o potrebi proizvodnje organske hrane i njenom značaju u prevenciji zdravlja, ali i mogućnostima razvijanja bio-preduzetništva.

KOLIKO ČASOVA:

Škola se sastoji od 5 predavanja i 2 terena

Početak održavanja: 09. mart 2017. u 18h (Upis u toku)

LOKACIJA ODRŽAVANJA: Predavanja u učionici Ultrawell centra, Gogoljeva 13a, Novi Sad

TERMINI ŠKOLE:

Datum održavanja predavanja: 9, 16, 23, 30. mart i 6. april

Terenske vežbe kod proizvođača: 30. mart i 1. april, podložno dogovoru sa polaznicima

PREDAVAČI:

Prof. emeritus dr Branka Lazić, Dr Zorana Srećkov, Andra Vučinić dipl. ing., MSc Jelena Savić, MSc Saša Kostić, Milica Popović

Polaznici dobijaju sertifikat o završenom kursu

Sertifikat daje Ultrawell centar i prof.emeritus Branka Lazić