edukacija / 21.04 - 23.04.2017

NAPREDNA ŠAMANSKA RADIONICA - ŠAMANSKA ISCELENJA I CEREMONIJE

Ševko Bajic Šamanske tehnike i terapijski šamanizam
19h
Novi Sad

Iako se procenjuje da su određeni oblici šamanske prakse stari preko 50000 godina, transformišuća moć šamanizma i danas može biti iskorištena. Bez obzira da li ste početnik ili već praktikujete šamanizam ova radionica će vam pomoći da se povežete sa svojim najdubljima JA kroz povezivanje sa energijom životinje moći i da osvestite i povežete se sa vašim individualnim alatima energetskog rada, isceljenja ili zaštite. Prijavitii se mogu svi zainteresovani koji imaju barem osnovna znanja o šamanskoj praksi, i radu sa duhovnim vođstvom, ali i oni koji već praktikuju šamanizam.

Radionica će se održati u prostorijama UltraWell Centra u Novom Sadu (Gogoljeva 13 A) u sledećem vremenskom rasporedu:

Petak (21 april 2017) : 19:00 – 22:00 sata
Subota (22 april 2017): 09:00 – 12:00 sati
Nedelja (23 april 2017):10:00 – 16:00 sati

SVI UČESNICI NA POKLON DOBIJAJU SVOJEVRSNI PRIRUČNIK ZA OSNOVE ŠAMANSKE PRAKSE SA PRATEĆIM CD-OM SA SNIMLJENIM NUMERAMA BUBNJANJA ZA ŠAMANSKA PUTOVANJA!

PROGRAM:

Kroz deo radionice i čišćenju prostora i ceremonija vatre ćemo naučiti kako da ojačamo svoje energetsko polje za šamanski ali i bilo koji drugi energetski ili duhovni rad. Pričaćemo u delovanju nekih biljaka moći te na koji način da energiju svetlosti iskoristimo da ojačamo naše svetlosno biće.

Kroz razgovor o šamanskom oltaru ćemo naučiti ne samo šta je šamanski oltar, kako se pravi, već i kako da koristimo energije nekih od 5 elemenata koji su kroz svoje simbole prisutni na njemu. Pričaćemo o sledećih pet elemenata i simbola: Vazduh-pero; Vatra – sveća; Zemlja – mineral; Voda – školjka; Eter – posudica ili pehar.

Kroz povezivanje sa životinjama moći i živoptinjama moći iscelenja ćemo naučiti kakva je to veza, zašto je bitno da se što ćešće prave šamanska putovanja, na koji način možemo ojačati svoju vezu sa životinjom moći i kako da koristimo njenu energiju za različita životna stanja.

Naučićemo šta znači šamanski koncept POLJA, kakva je to energija, koje su njene uloge, kako da tu energiju kroz jednostavne vežbe ojačamo i koristimo. Naučićemo dve jednostavne i brze tehnike energetskog rada korištenjem energije POLJA.

Za kraj svi učesnici će dobiti tzv. blagoslov iscelitelja prvi od devet Munay ki blagoslova i naučiti kako da koriste njegovu energiju, te dvije jednostavne i efikasne šamanske ceremonije.

TEME:
* Uvod u šamanizam
* Ceremonija čišćenja prostora i ceremonija vatre
* Šamanski oltar i rad sa isceljujućim energijama pet elemenata
* Povezivanje sa totem životinjom i ličnim duhovnim vođstvom
* Putovanja za povezivanje sa životinjama isceljenja
* Šamanski koncept svetog prostora ili polja
* Dve tehnike isceljenja za rad sa poljem:
- Rad sa skupnim tačkama
- Rad sa energijom polja
MUNAY KI BLAGOSLOV ISCELITELJA!
* Isceljujuće šamanske ceremonije:
- Ceremonija blagoslova svetla
- Ceremonija kidanja veza

KOTIZACIJA ZA UČEŠĆE JE 50 EURA A RADI PRAKTIČNOG PRISTUPA U RADU NA OVOJ RADIONICI BROJ UČESNIKA JE OGRANIČEN, ZATO VAS MOLIMO DA SE PRIJAVITE SE ŠTO PRE (NAJKASNIJE DO 15 APRILA) PUTEM SLEDEĆIH KONTAKATA: Na telefon 062 80 222 03 ili na mail ultrawellcentar@gmail.com.