edukacija / 02.04 - 02.04.2017

RADIONICA - BARSI

Bars tretmani se preporučuju svima i primenljiv je na svima – nema kontraindikacija.

10:00
Ultrawell holistički centar

SADRŽAJ RADIONICE:

Bars tretmanom se lagano tope te guste energije zbog kojih smo zaglavljeni i sa lakoćom otpuštamo sve što nam ne treba.

Bars tretmani se preporučuju svima i primenljiv je na svima – nema kontraindikacija. Preporučljiv je posebno ljudima koji su u kontinuiranom stresu, menadžerima, studentima, đacima, sportistima, ali i maloj deci i trudnicama … Namenjen je svima koji žele promenu u bilo kom segmentu života – ili samo žele da se dobro opuste i otpuste sve što ih pritiska. Kao dodatna tehnika, Barsi su velika pomoć terapeutima, maserima, kiropraktičarima, svima koji se bave nekim oblikom rada na telu, svima koji se bave ličnim rastom i razvojem, roditeljima, supružnicima, deci.

 

Ako želite da se oslobodite stresa, briga, poboljšate svoje zdravstveno stanje, da se rešite starih “programa” i ograničavajućih uverenja, želite nove mogućnosti, ideje, vidike, bistrije misli, veću kreativnost, bolji uspeh na poslu i učenju, bolju komunikaciju sa okruženjem, da darujete telu više lakoće, radosti, entuzijazma i zadovoljstva, da bolje spavate i da se budite odmorni i puni energije, jači imunitet, poboljšate tok novca,… onda je ova radionica za vas.
Sve ono što vas sprečava da živite svoj puni potencijal sa potpunom lakoćom može biti izbrisano iz vašeg života ako ste voljni za promene, verovali ili ne u delotvornost tehnike! Jer svaka misao, ideja, stav, odluka ili uverenje sa kojim smo se složili ili usprotivili i fiksirali u svom umu, učvršćuje energiju i ograničava našu sposobnost da na tom području života učinimo bilo šta sa lakoćom. Zbog toga se često dešava da imamo osećaj kao da smo se zaglavili u nekom delu svog života odakle ne možemo ni napred ni nazad…

 

 KOME JE NAMENJENA:

Svima koji žele da saznaju kako može biti još bolje od ovoga i šta je još moguće? Svi koji  ŽELIE DA NAUČE KAKO SE BARSI RADE i kako deluju, kako sa njima pomoći sebi i drugima, da doprinesete svojoj budućnosti i svom finansijskom budžetu...

BARSI se jednostavno uče i već posle jednodnevne radionice možete postati sertifikovani Bars praktičar. Nema preduslova, Barse svako može da nauči!
Obuka za decu do 15 godina je besplatna a od 16-18 godina plaćaju pola cene uz prisustvo roditelja.

TRAJANJE RADIONICE:

Nedelja od 10h do 18h

PREDAVAČ:

Jovanka Josifović

Access Consciousness® Bars Facilitator

Access Consciousness® Body process Facilitator

Prijavite se na 062 80 222 03 ili nam pošaljite mail na ultrawellcentar@gmail.com