edukacija / 21.05 - 21.05.2017

KRISTALOTERAPIJA - Individualni tretmani

09.06. - 10.06.

09:00
Ultrawell holistički centar

Kristali se koriste od davnina za lečenje u različitim kulturama. To je holistička terapija, što znači da je fokusirana na pojedinca kao celinu, a ne samo na fizičke simptome. Cilj ove terapije je da povrati ravnotežu i celovitost na nivou emocija, uma i duha, kao i fizičkog tela.

Kristaloterapija je prirodna terapija lako primenljiva i krajnje jednostavna, kada shvatite njene principe. Zastupljena je u alternativnoj medicini kao samostalan oblik terapije, ali i kao tehnika koja se jednostavno kombinuje sa drugim granama alternativne medicine. Struktuirana je dugi niz godina u cilju poboljšanja zdravstvenog stanja pojedinca, te tako čovek za svoje zdravlje može koristiti naučene i usvojene metode tretmana kristalima. Na ovaj način možemo uticati na čitav niz bolesti i tegoba bez profesionalne medicinske pomoći. Naravno, prevencija je najvažnija, pa stoga možemo reći da je najjednostavniji i najdostupniji metod u oblasti prevencije zdravlja upravo kristaloterapija.

Kristaloterapija nikako ne može predstavljati zamenu za adekvatnu medicinsku pomoć, niti je ona lek, ali znatno utiče na vaše celokupno zdravlje i savršena je kao dodatak vašoj terapiji. Da biste mogli adekvatno primeniti kristaloterapeutski tretman, ukoliko se ne radi o prevenciji, potrebna vam je stručna dijagnostika zdravstvenog problema. Kristali su pomoćno sredstvo koje možemo koristiti svakodnevno, možemo ih koristiti neograničeno dugo bez bilo kavih štetnih efekata, što nije slučaj prilikom korišćenja antibiotskih preparata ili nekih drugih lekova, pa se onda može videti i koliki je njihov benefit na celokupno ljudsko zdravlje i važnost njihove uloge upravo u prevenciji zdravlja. Oni ne pomažu telu svojom hemijskom strukturom, već putem vibracija koje imaju svoju frekvenciju. To su forme koje nam pružaju pomoć energetskim putem. Prednost ovakvog vida terapije ogleda se u tome što ne postoji mogućnost razvoja otpornosti bakterija i virusa prema kristalima i to je upravo ono što ovaj vid samopomoći čini konstantnim.

Zakažite Vaš tretman na 062 80 222 03 ili na mail: ultrawellcentar@gmail.com