radionice / 25.02 - 25.02.2015

Ciklus radionica - Identiteti čakre - druga čakra IDENTITET MUČENIŠTVA

Psiho-energetska radionica

18:00
Novi Sad

Na psiho-energetskoj radonici Identiteti otkrivaju nam se naša unutrašnja skrivena lica, koja upoznajemo, osvešćujemo i koristimo kao izvor snage, kreativnosti i emocionalne, mentalne i duhovne moći. Više o Idetitetima pogledajte na FB Manja Grubač Stefanović. 

Identitet MUČENIŠTVA nas poziva da otkrijemo duboko prikriveno osećanje krivice, ambivalencija i separatnog straha, i upoznamo unutrašnje snage - koje nas oslobadjaju i razvijaju. U utorak, 24.02. od 19h bavimo se temom Mušenistva u konkretnim životnim aspektima.
IDENTITET MUČENIKA
Mučenik predstavlja Identitet gde su dominantne emocije ambivalencija, griža savest, separatni strah, uslovljenost moralnom ispravnošću, sumnjičavost, ljubomora i krivica. Njegova uslovljenost je u vezivanju za druge, potpuno automatska i snažna toliko da ostaju u kontaktima i odnosima sa osobama i po ceni solidarnosti s njihovim negativnim emotivnim stanjima.
Negativni Identiteti su Mučenik i Mučitelj, odnosno oni u kojima osoba ne može da nadje pravi način da iskaže svoju kreativnost i potentnost, ostvari bliske kontakte, i uživa u ličnoj moći.
I ovaj kao i svi Identiteti predstavljaju samo "programe" sa kojima smo se identifikovali, naše negativne odbrane, i kao takvi mogu da se menjaju jednom kada se uoče, razumeju. U osnovi Mučenistva osoba je nečega Gladna - i to kada razume i osvesti - izlazak je vrlo brzo moguć.
Prevazilaženjem ovog identiteta - mi vraćamo sopstvenu zarobljenu kreativnost, entuzijazam, moć i zadovoljstvo.
Psiho-energetski treninzi nas uče da odbacimo ove Identitete i Uloge, i krenemo putem samo-realizacije.


Ciklus radionica Identiteti čakri, u NOVOM SADU, počeo 13.02.2015. g., od 18:00-20:00 časova, u trajanju od sedam nedelja.

Cena jedene radionice je 1.400,00 dinara.


Broj mesta ograničen, najave obavezne.