edukacija / 28.07 - 30.07.2017

ŠAMANSKE TEHNIKE INTEGRACIJE I ISCELJENJA- SOUL RETRIEVAL!

RADIONICA

Ševko Bajic Šamanske tehnike i terapijski šamanizam
10:00
Ultrawell holistički centar

POSTANITE ISCELITELJ OSNAŽITE SVOJE ENERGETSKE VEZE SA VIBRACIJAMA I ASPEKTIMA ISCELJENJA UNUTAR VAS – POVRATITE VAŠU IZGUBLJENU SLOBODU I MOĆ: 28-30 JULI ULTRAWELL NOVI SAD!


SOUL RETREIEVAL – Radionica “Povratak izgubljenih delova duše” duše predstavlja jednu od najefiksanijih i najmoćnijih isceljiteljskih šamanskih tehnika, koje se praktikuju u različitim šamanskim učenjima i kulturama. Kroz dvo-i po-dnevnu radonicu svi učesnici će steći dovoljno znanja i veština kako bi mogli uz dalju praksu samostalno izvoditi ovu tehniku u radu na svom isceljenju ili u radu sa klijentima.

Radionica će se održati u prostorijama UltraWell Centra Novi Sad i to prema sledećem rasporedu:
28.07.2017- PETAK: Od 18:00 – 21:00 sati: Priprema, čišćenje prostora, rad sa klijentom, rad sa poljem, povezivanje i traženje individualnih „alata“ za energetski rad, životinje moći isjeljenja...
29.07.2017- SUBOTA: Od 10:00 – 17:00 sati: Skupne tačke, healing unutar POLJA, rad na Soul retrieval protokolu, tehnika energetskog čišćenja vibracija programiranja i uslovljenosti...
30.07.2017- NEDELJA: Od 10:00 – 16:00 sati: Rad na daljinu, integracija energije duše, finaliziranje soul retrieval protokola za rad;

ZA OVU RADIONICU JE POTREBNO DA UČESNICI VEĆ IMAJU ISKUSTVA U ŠAMANSKIM PUTOVANJIMA I RADU SA SVOJOM ŽIVOTINJOM MOĆI!

Sigurno ste do sada čuli mnoge priče u kojima moćni šamani, putuju ili odlaze u neku drugu realnost i neki drugi svjet u potrazi sa izgubljenom dušom svoga klijenta. U tom procesu se dešava nejerovatno dubok proces integracije izgubljene energije sa energetskim bićem klijenta. Energiju duše gubimo usjed trauma, ponekad zbog naše karme ili kame naših predaka. Kako bismo nastavili dalje živjeti izgubljena energija se nadomješćuje nekom drugom energijom, koja nas kasnije sprečava da živimo svoj život u istinskoj slobodi. Povratak duše je drevna šamanska tehnika koja ponovo integriše naše biće i vraća izgubljenu slobodu na najdubljim novima. Poslije ovakve tehnike isjeljenja najčešći komentar klijenata je: ” Od sada ojećam da sam komplentiji da živim svojo život istinske slobode”.
Kako bi usješno usvojili i integrisali ovu moćnu tehniku, učesnici će kzo interaktivne sesije usvojiti sledeća znanja i naučiti:
- Naučiti osvnove šamanske zaštite, polja, svetog prostora i pročišćenja prostora za rad sa klijentom;
- Povezati se sa svojim šamanskim“alatima isjeljenja”;
- Povezati se sa šamanskim životinjama isjeljenja;
- Naučiti etape i najere šamanskih putovanja za SOUL RETRIEVAL;
- Dodatno razraditi šamanski protokol za individualnu prijenu tehnike u radu sa klijentima;
- Naučiti tehniku extrakcije blokirane energije, energije koja više ne služi svrsi a kroz podsjesne programe u našem energetskom biću – i rad sa elementom vatre;

Radionica je namijenja svima koji imaju iskustva u praktikovanju šamanskih putovanja a žele tehniku primijenti na sebi ili u radi sa svojim klijentima..

Radi ograničenog broja učesnika, i interaktvnog rada uz grupni ra i i rad u parovima, prvih 10 prijavljenih koji uplate avans za ovu radionicu će imati priliku da nam se pridruže Molimo vas da se prijavite što pje putem sljedećih kontakata: office@ultra-well.com, ili na telefone: 021/63 96 448 I 062/ 802 22 03.