edukacija / 25.08.2017

YUMEIHO MASAŽA - UPIS U TOKU!

Tehnika se zove Yumeiho Kotsuban, a osnivač je Masayuki Saionji (Masajuki Saionđi).

Ultrawell holistički centar

Dragi naši, obaveštavamo vas da uskoro počinje kurs drevne šaolinske (Shorin) metode isceljivanja celine koja sadrži u sebi tehnike pritiskanja po tsubo tačkama, masažu mišića i kiropraktiku tj. manuelne korekcije na svim zglobovima tela. Tehnika se zove Yumeiho Kotsuban, a osnivač je Masayuki Saionji (Masajuki Saionđi).

Pored toga učiće se i tehnike tradicionalne tajlandske Watt Pho Nuad Borarn masaže sa elementima istezanja kao i neke tehnike Kuatsu reanimacije.

Yumeiho terapijom ponovo se uspostavlja simetrija tela, ublažavaju i uklanjaju bolovi u leđima i vratu, kao i bolovi vezani za kičmeni stub. Pored toga, pozitivno deluje na brojne druge tegobe, koje nastaju kao posledica poremećaja težišta tela, od prekomerne ili nedovoljne telesne težine do probavnih, respiratornih i ginekoloških problema, bolesti srca i krvnih sudova.

Ova terapija daje odlične rezultate kod osoba koje imaju probleme sa kičmenim stubom, a pokazala se korisnom kod osoba koje zbog prirode posla, dugo vremena telo drže u istom položaju. Tehnika se koristi i kod sportista preopterećenih intenzivnim treninzima,  jer se njome mogu opustiti mišići, poboljšati cirkulacija te rešiti problemi sa ligamentima i zglobovima. Delotvorna je i za osobe starijeg doba, kod kojih utiče na rešavanje tegoba vezanih za slabu cirkulaciju, nedovoljno fizičko kretanje, loše držanje tela i ostale probleme koji su nastali tokom života.

Yumeiho se preporučuje i kod skoliotičnog držanja koje se javlja kod dece, a dugoročno može izazvati i probleme u funkciji unutrašnjih organa. 

Više informacija o ovoj tehnici možete pogledati na blog sajtu: http://yumeiho-kotsuban.blogspot.com/

INSTRUKTOR:

Laslo Boka, Centar za psihofizički razvoj „Garuda“ Novi Sad. Biografiju možete videti ovde

TRAJANJE EDUKACIJE 

Predviđeno je da se radi vikendom, nedeljom u ukupnom trajanju obuke od oko 30 sati. 

Početak edukacije je planiran za mesec jun.

Prijave za kurs i informacije na tel. 381 21 639 6448;  381 62 80 222 03