edukacija / 25.11 - 26.11.2017

PUT ALHEMIČARA

Šamanska radionica

Ševko Bajic Šamanske tehnike i terapijski šamanizam
10:00
Ultrawell centar

DA LI ČUJETE VAŠ UNUTRAŠNJI ZOV – PRIDRUŽITE SE ŠAMANSKOJ PORODICI - NA PUTU ALHEMIČARA!
Kroz dvodnevnu radionicu naučite osnove šamanskih tehnika u šamanskom sistemu PUT ALHEMIČARA –koje će biti dovoljne za vaš individualni rad i praksu i vlastiti put transformacije, iscjeljenja i integracije. Naše radionice nisu samo prilika da naučimo i dobijemo nove informacije, već i prilika da se kroz dvodnevni interaktivni rad pokrenu brojni procesi povezivanja sa sobom, iscjeljenja i integracije. Prijavite se na šamansku radionicu i naučite tehnike i znanja koja će vam pomoći da se povežete sa svojim duhovnim vođstvom i oslobodite uticaja programa, karme i trauma. Naučite osnove šamanske prakse, šta je šamanizam, kako ga možemo integrisati i iskoristiti u vlastitom životu, kako da pročistite prostor, postavite i održavate Polje Namjere. Naučite šamanska putovanja koja drevni Šamani praktikuju više od 30000 godina! Povežite se sa svojom životinjom moći i otkrijte kako da snagu ovog duhovnog vođstva iskoristite za svoj razvoj i iscjeljenje. Naučite kako da kreirate i koristite NAMJERU u šamanskim putovanjima kako biste došli do smjernica i uputa potrebnih za vaš život. 

Uz konkretne i indvidualne upute za rad ne sebi, svi učesnici dobijaju i knjigu sa praktičnim uputama o osnovama šamanske prakse – voditelja radionice i autora Ševke Bajića.

Radionica će se održati 25 i 26 Novembra u prostorijama ULTRAWELL CENTRA – GOGOLJEVA 13 A – NOVI SAD, 10:00 – 17:00 sati!

PRIJAVE ZA RADIONICU:

062/802-2203

ultrawellcentar@gmail.com

Kroz ovu radionicu ćete moći: 
- Naučiti šta je Šamanizam i kako ga možemo iskoristiti u svom svakodnevnom životu;
- Naučiti šta je Polje i Namjera, šta je i kako se kreira i održava Sveti krug;
- Naučiti čišćenje prostora uz korištenje biljaka moći;
- Naučiti ceremoniju vatre;
- Naučiti povezati se i otkriti svoju životinju moći te naučiti kako iskoristiti njenu energiju i duhovno vođstvo;
- Naučiti kako se izvode šamanska putovanja sa namjerom (healing, za moje najveće dobro, povezivanje) 
- Naučiti putovanja kroz tri svijeta, njihovu svrhu i namjenu; 
- Naučiti se povezati sa svojim duovnim vodičima;
- Naučiti se povezati i djelovati sa energijom predaka;
- Naučiti se povezati i raditi sa energijom svoje zemlje;
- Dobiti upute za svakodnevnu i individualnu praksu.

Šamanizam se i danas, nakon više od 30000 godina smatra najcjelovitijom praksom rada na sebi, jer korak po korak, praktičara vodi od povezivanja sa svojim nadubljim identitetom do individualnog iscjeljenja i iscjeljenja zajednice. Prvi korak u šamanskoj praksi je je ovladavanje šamanskim putovanjima i osvještavanje veze sa životinjom moći. Prvi i najvažniji korak u praktikovanju Šamanizma je povezivanje sa svojim individualnim vođstvom. Sljedeći jednako važan korak je povezivanje sa duhovnim vodičima, energijom zemlje, pretcima. 

Radonicu vodi Ševko Bajić, jedini autorizovani predavač šamanizma u sistemu PUT ALHEMIČARA. Šamanizam proučava i praktikuje još od 1986 godine a posljednjih sedam godina praktikuje pod vođstvom šamanske učiteljice iz Kanade Dawn dancing Otter. Završio je i petogodišnji studij Homeopatije u Beogradu pri edukativnom centru SIMILLIMUM. Predavač je i voditelj razlilčitih tehnika meditacije duhovnog i samorazvoja.