edukacija / 03.02 - 03.02.2018

SEMINAR: KARMIČKA ASTROLOGIJA

Onog trenutka kad spoznamo i osvestimo naše greške, već menjamo ugao gledanja na naš život ali i buduće akcije koje sejemo za naredni život.

10:00
Ultrawell centar

SUBOTA 03.02.2018.

Ultrawell centar (Novi Sad)

SATNICA: 10h - 15h

PREDAVAČ: Nataša Panić - profesionalni astrolog.

Više informacija o predavaču i njenom radu možete pogledati na www.astronatasapanic.com

Zašto smo mi na ovom svetu, zašto nam se ovo dešava što nam se dešava, šta je to iz prošlosti što sejemo ili žanjemo u ovom životu? Na sva ta pitanja odgovor nam daje Karmička Astrologija.

KARMIČKA ASTROLOGIJA je grana astrologije koja se bavi uzrokom našeg života na zemlji. Karmička astrologija se bavi metafizičkim pitanjima, dubljim i širim kako fizičkim tako i filozofskim pristupom na naš život i postojanje kroz postavku planeta u našem horoskopu.

Karmička astrologija nas uči da prihvatimo svaki događaj ili odnos u našem sadašnjem životu kao lekciju i kao dobro za nas, a karmički horoskop će nam dati precizan uvid u naše greške iz prošlog života i dugove koje prenosimo u ovaj i tako nam pruža razumevanje u neke događaje koji su nam nelogični i neshvatljivi. Onog trenutka kad spoznamo i osvestimo naše greške, već menjamo ugao gledanja na naš život ali i buduće akcije koje sejemo za naredni život. Karmički horoskop je jedan od najvažnijih horoskopa koji nam daje uvid ne samo na naš trenutni život nego i na lanac ili spiralu života koje živi naša duša, a po kome se mogu videti i koraci napred u njenom razvoju.

Informacije i prijave na:

062/802-2203

ultrawellcentar@gmail.com