edukacija / 26.02 - 27.02.2018

ŠAMANSKA I HEALING RADIONICA – PUT ALHEMIČARA

POSTANITE ŠAMANSKI „ALHEMIČAR“ I TRANSFORMIŠITE VAŠ ŽIVOT!

Ševko Bajic Šamanske tehnike i terapijski šamanizam
10:00
Ultrawell centar

ŠAMANSKA I HEALING RADIONICA – PUT ALHEMIČARA - POSTANITE ŠAMANSKI „ALHEMIČAR“ I TRANSFORMIŠITE VAŠ ŽIVOT!

Povežite se sa svojim individualnim duhovnim većem, Svetim krugom i Poljem, aktivirajte vaš astralni i energetski oltar 5 elemenata, povežite se sa svojom životinjom moći, energiijom predaka i zemlje. Ovladajte osnovama šamanske prakse u sistemu PUT ALHEMIČARA i pokrenite ponovo vaš život, zakoračite u svoju vlastitu slobodu, integraciju i isceljenje. Naše radionice nisu samo prilika da naučimo i dobijemo nove informacije, već i prilika da se kroz dvodnevni interaktivni rad pokrenu brojni procesi povezivanja sa sobom, isceljenja i integracije. Prijavite se na šamansku radionicu i naučite tehnike i znanja koja će vam pomoći da se povežete sa svojim duhovnim vođstvom i oslobodite uticaja programa, karme i trauma.

Tokom ove radionice ćete:
Naučiti osnovne korake u šamanskoj praksi i postavljanje Svetog polja za šamanski rad i putovanja;
Naučiti cermeoniju čišćenja prostora uz upotrebu biljaka moći i naučiti kako da se povežete sa vašim biljkama moći;
Naučiti ceremoniju vatre;
Svi zajedno ćemo kreirati Sveti Krug i upaliti svetlo našeg duhovnog ognjišta;
Svi učesnici će kroz šamansko putovanje dobiti aktivaciju astralnog i energetskog oltara i kroz povezivanje sa energijama i simbolima 5 elemenata povezati se sa ovim moćnim saveznicima i energijama;
Povezati se i osvestiti svoju totem životnju moći - i biti inicirani u njenu energiju za vođstvo i podršku;
Naučiti kreirati nameru za šamanska putovanja;
Naučiti šamanska putovanja;
Povezati se sa energijom predaka;
Povezati se sa energijom zemlje;
Kompletirati svoje duhovno veće i dobiti uputstvo kako da ove osnovne elemente šamanske prakse iskoristite za svoj rad, individualno napredovanje, isceljenje i integraciju;

Radionica će se održati 03. i 04. MARTA u prostorijama ULTRAWELL CENTRA – GOGOLJEVA 13 A – NOVI SAD, 10:00 – 17:00 sati!

PRIJAVA ZA RADIONICU: Se ostvaruje putem sledećih kontakata: ultrawellcentar@gmail.com, ili tel +38162 80 222 03 . 

NAPOMENA: RADI PRAKTIČNOG RADA I POTREBE DA SE DOVRŠE HEALING PROCESI KOJI ZAPOČNU TOKOM RADIONICE SAMO PRVIH 15 PRIJAVLJENIH UČESNIKA ĆE MOĆI PRISUSTVOVATI!

Šamanizam se i danas, nakon više od 30000 godina smatra najcelovitijom praksom rada na sebi, jer korak po korak, praktičara vodi od povezivanja sa svojim nadubljim identitetom do individualnog isceljenja i isceljenja zajednice. Prvi korak u šamanskoj praksi je je ovladavanje šamanskim putovanjima i osveštavanje veze sa životinjom moći. Prvi i najvažniji korak u praktikovanju Šamanizma je povezivanje sa svojim individualnim vođstvom. Sledeći jednako važan korak je povezivanje sa duhovnim vodičima, energijom zemlje, pretcima. Prvi i najvažniji korak u praktikovanju Šamanizma je povezivanje sa svojim individualnim vođstvom. Sledeći jednako važan korak je povezivanje sa duhovnim vodičima, energijom zemlje, pretcima. Povezivanje sa duhovnim vodičima se smatra drugim najbitnijim korakom u našoj šamanskoj praksi, jer se kroz ovaj šamanski rad i praksu povezujemo sa našom zaštitom, blagoslovima i alatima individualnog isceljenja. 

VODITELJ RADIONICE: ŠEVKO BAJIĆ- JEDINI AUTORIZOVANI PREDAVAČ IZ ŠAMANSKOG SISTEMA PUT ALHEMIČARA:
O Ševku Bajiću Šamanski učitelj u sistemu PUT ALHEMIČARA. Prvu šamansku inicijaciju i povezivanje sa totem životinjom moći dobio 1986 godine od kada se zanima za šamanizam. Posl
ednjih 8 godina aktivno praktikuje pod vođstvom šamanske učiteljice Dawn Dancing Otter – iz Kanade, koja je uspostavila šamanski sistem PUT ALHEMIČARA integrišući šamanske prakse iz različitih formi šamanizma. Završio je petogodišnji studij Homeopatije a više od 25 godina praktikuje vođene meditacije i bhakti yogu. Autor je dve knjige o šamanizmu: PJESMA MALOG MEDVJEDA – u formi iskrene i autentične priče o transformaciji kroz šamanizam kroz priču iz vlastitog života, i PJESMA DUŠE- praktični priručnik i vodič kroz osnove šamanske prakse. Trenutno je jedini autorizovani učitelj šamanizma u sistemu PUT ALHEMIČARA na Balkanu.