edukacija / 22.04 - 17.06.2018

YUMEIHO MASAŽA - EDUKACIJA - UPIS U TOKU!

Znanje i veština zasnovana na hiljadugodišnjoj tradiciji ukorenjenoj u baštini čovečanstva i spiritualnim aspektima isceljivanja čoveka

1
Ultrawell centar

SADRŽAJ EDUKACIJE

 Obaveštavamo vas da uskoro počinje kurs drevne šaolinske (Shorin) metode isceljivanja celine koja sadrži u sebi tehnike pritiskanja po tsubo tačkama, masažu mišića i kiropraktiku tj. manuelne korekcije na svim zglobovima tela. Tehnika se zove Yumeiho Kotsuban, a osnivač je Masayuki Saionji (Masajuki Saionđi).

Pored toga učiće se i tehnike tradicionalne tajlandske Watt Pho Nuad Borarn masaže sa elementima istezanja kao i neke tehnike Kuatsu reanimacije.

Yumeiho terapijom ponovo se uspostavlja simetrija tela, ublažavaju i uklanjaju bolovi u leđima i vratu, kao i bolovi vezani za kičmeni stub. Pored toga, pozitivno deluje na brojne druge tegobe, koje nastaju kao posledica poremećaja težišta tela, od prekomerne ili nedovoljne telesne težine do probavnih, respiratornih i ginekoloških problema, bolesti srca i krvnih sudova.

Ova terapija daje odlične rezultate kod osoba koje imaju probleme sa kičmenim stubom, a pokazala se korisnom kod osoba koje zbog prirode posla, dugo vremena telo drže u istom položaju. Tehnika se koristi i kod sportista preopterećenih intenzivnim treninzima,  jer se njome mogu opustiti mišići, poboljšati cirkulacija te rešiti problemi sa ligamentima i zglobovima. Delotvorna je i za osobe starijeg doba, kod kojih utiče na rešavanje tegoba vezanih za slabu cirkulaciju, nedovoljno fizičko kretanje, loše držanje tela i ostale probleme koji su nastali tokom života.

Yumeiho se preporučuje i kod skoliotičnog držanja koje se javlja kod dece, a dugoročno može izazvati i probleme u funkciji unutrašnjih organa. 

Više informacija o ovoj tehnici možete pogledati na blog sajtu: http://yumeiho-kotsuban.blogspot.com/

INSTRUKTOR:

Laslo Boka, biografija

TRAJANJE EDUKACIJE:

Predviđeno je da se radi vikendom, nedeljom u ukupnom trajanju obuke od oko 30 sati. 

Početak edukacije je 22.04.2018. godine od 17h do 20h

ROK ZA PRIJAVE: ČETVRTAK 19.04.2018.

CENA I PRIJAVA: 062/802-2203 ultrawellcentar@gmail.com