radionice / 19.04 - 19.04.2018

PROLEĆNO BUĐENJE

Pozivamo vas da pokažite ljubav prema sebi i dođite na druženje koje organizujemo u čast prolećnog buđenja

Tatjana Kanazir Floriterapeut i šamanski praktičar
18:00
Ultrawell centar

Dragi prijatelji, saradnici i ljubitelji holističkih tretmana,
u ovo doba godine kada se sve oko nas budi često osećamo uspavanost, melanholiju i usporenost. Primećujemo da nas priroda i okruženje prestiže i da želimo da „pružimo korak“, ubrzamo se, probudimo se. Pomislimo da je vreme da sve ono što smo tokom zime sačuvali i taložili u sebi želimo da pustimo i oslobodimo se kako bismo zakoračili vedro i veselo u probuđeno proleće. Probudite se zajedno sa nama i pokrenite najlepši deo sebe, pokrenite svaki atom svoje energije kako biste u narednom periodu kreirali i
ostavrili sve ono što želite. Pozivamo vas da pokažite ljubav prema sebi i dođite na druženje koje organizujemo u čast prolećnog buđenja 19. aprila sa početkom u 18h.


Na putu buđenja upoznaćete kako najlakše da pripremite jutarnje detox napitke, obroke za čišćenje organizma, pilinge za telo, osvežavajuće kreme, ali i floriterapijske i druge holističke tretmane koji vas mogu podržati u ovim danima. Za sve koji nam se pridruže pripremili smo i meditaciju buđenja. Učini korak napred i pridruži nam se, čekamo vas sa osmehom.

VREME: 18:00-20:30
DATUM: 19.04.2018. (četvrtak)
MESTO: Ultrawell centar, Gogoljeva 13A
 
Rok za prijave utorak 17.04.2018.
 
Informacije, prijave i cena:
062/802-2203 (sms, viber)
ultrawellcentar@gmail.com
 
www.ultrawell.rs