edukacija / 11.05 - 11.05.2018

SVAKODNEVNI STRES I ZDRAVLJE ORGANA ZA VARENJE

Tematsko predavanje

Ljiljana Filipović sertifikovani energoterapeut
19:00
Ultrawell centar

Svakodnevni stres i nervoze ostavljaju traga na našem telu. Pored nervnog sistema, najveći uticaj imaju na sistem organa za varenje. Kada je telo dugoročno pod stresom, poremeti se varenje hrane. Hroničan i ekstreman stres takođe može da ima dugoročne efekte na creva i vrstu nutrijenata koji se apsorbuju, što uzrokuje refluks, nadutost, dijareju, a ponekad čak i gubitak kontrole nad crevima. Dugoročan stres i anksioznost mogu da promene metabolizam tela. Istraživanja pokazuju da stalno oslobađanje kortizola u krvi može da smanji osetljivost na insulin, a druga nedavna istraživanja takođe su otkrila povezanost između odraslih osoba koje pate od anksioznosti i čira želuca.

Postoji niz tehnika kojima možemo tretirati nervni sistem i digestivni trakt, jedna od njih je i kristaloterapija. Kroz ovu drevnu energetsku metodu možemo ublažiti posledice stresa na celokupan organizam, regulisati rad organa za varenje, poboljšati izgled naše kože i ukloniti nagomilane toksine iz našeg tela.

Ukoliko ste zainteresovani da saznate na koji način se možemo postarati za svoje zdravlje, predlažem da posetite naše predavanje u Ultrawell centru u Novom Sadu.

INFORMACIJE I PRIJAVE: 062/802-2203 ultrawellcentar@gmail.com

PREDAVANJE JE BESPLATNO.