radionice / 15.05 - 15.05.2018

ŽENE SE BUDE 'Ja sam seme i sama biram svoj plod.'

Žensko druženje :)

Tatjana Kanazir Floriterapeut i šamanski praktičar
19:00
Ultrawell centar

Ja sam seme i sama biram svoj plod.

Drage prijateljice, naš sledeći mladi mesec je ujedno i kineska nova godina. U tako povoljnoj nebeskoj situaciji napravićemo naš sledeći ženski krug čija je tema upravo i naš početak, koreni i istorija. Pozivamo te na putovanje ka samom tvom početku, ka skrivenom blagu, da u zajedništvu, zaštićenoj atmosfero poverenja još jednom spoznamo svoje početke i korene i damo im novi kvalitet i lepotu kao bazu za nesmetan rast i napredak. 

Muheres que despiertan ili Žene se bude, međunarodna mreža žena pokrenuta u Kolumbiji ima za cilj buđenje istinske ženstvenosti, osvešćivanje i povezivanje, isceljenje i transformaciju. U zaštićenoj atmosferi poverenja, razumevanja i podrške otkrićemo femininu silu u sebi, oživeti našu izvornu mudrost, podeliti suze i radosti i vratiti se ojačane.Sklopićemo sa sobom i životom nove sporazume za najviše dobro nas samih, naših porodica, društva i konačno naše majke Zemlje.

Dobrodošle su sve žene, svih uzrasta i zanimanja, majke sa malom decom u naručju.

Ako se osećaš pozvanom na ovo putovanje priključi nam se. Vodićemo razgovore, meditirati uz muziku i bubanj i podeliti po neki zalogaj.

Predznanja nisu potrebna, novac takođe, ako želiš ponesi nešto malo za jelo.

Molimo Vas da ponesete praznu svesku.

Cena je dobrovoljni prilog.

DATUM: 15.05.2018.

MESTO: Ultrawell centar, Gogoljeva 13A, Novi Sad

INFO I PRIJAVE: 062/802-2203 ultrawellcentar@gmail.com