edukacija / 03.10 - 07.10.2018

ŠAMANSKI RETREAT SA DAWN DANCING OTTER!

Ševko Bajic Šamanske tehnike i terapijski šamanizam
Tatjana Kanazir Floriterapeut i šamanski praktičar
Salaš Katai

RETREAT: PUT ALHEMIČARA: KORAK U ISTINSKU SLOBODU!
03-7.10.2018 –ŠAMANSKI RETREAT SA DAWN DANCING OTTER: UČITELJICOM IZ KANADE. UKOLIKO VEĆ KORAČATE NEKOM DUHOVNOM STAZOM, ČULI STE ILI PRAKTIKUJETE ŠAMANIZAM, NAPREDNI STE PRAKTIKANT ILI STE POČETNIK, ONDA JE ŠAMANSKI RETREAT SA DAWN DANCING OTTER- ŠAMANSKOM UČITELJICOM IZ KANADE: KORAK U ISTINSKU SLOBODU- PRAVO MJESTO I PRAVO VRIJEME ZA VAS!

Naučite sagledavati svoje unutrašnje ja povezati se sa prirodom oko sebe, otkrijte svoje životinje moći i naučite kako da kontaktirate vaše duhovne vodiče, povežite se i iscijelite energiju vaših predaka, vaše zemlje. Naučite drevne šamanske ceremonije i praksu koju sa lakoćom možet eintegrisati u svoj svakodnevni život. Osnovne teme, uz brojne šamanske tehnike koje će naučiti svi učesnici na ovogodišnjem reteeatu koj traje samo 5 dana su: POVEZIVANJE SA INDIVIDUALNIM DUHOVNIM VOĐSTVOM – DUBOKI RAD SA ŽIVOTINJOM MOĆI, ISCJELJENJE ENERGIJE PREDAKA I ZEMLJE, ŠAMANSKE CEREMONIJE, INICIJACIJA U ŠAMANSKO IME ISCELJENJA, i mnoge druge. Kroz ovaj retreat naučićemo kako da stvarno oslobodimo svoje kreativne i iscjeljiteljske potencijale, naučićemo brojne ceremonije i šamanske tehnike, produbićemo svoja iskustva u našim šamanskim putovanjima i naučiti kako da istinski budemo iscjeljitelji naših veza i odnosa, prijatelja, našeg naroda, naših predaka i naše zemlje. 
Za sve učesnike je pripremljen i bogat zabavni program u večernjim satima tokom trajanja retreata.

Retreat će se odražati u prelijepom ambijentu SALAŠA – KATAI – MALI IDJOŠ (OKO 30 MINITA OD NOVOG SADA PREMA SUBOTICI- SRBIJA). Iskoristite jedinstvenu priliku i posjetu jedne od najvećih šamanskih učiteljica iz Kanade i ovladajte šamanskim tehnikama samorazvoja, samoiscjeljenja i iscjeljenja drugih. 

PRIJAVA ZA RADIONICU: 
Se ostvaruje putem sljedećih kontakata: ultrawellcentar@gmail.com, ili tel +38162 80 222 03: samo prvih 20 učesnika će moći učestvovati na ovom retreat.

ISKORISTITE OVU PRILIKU I POGODNOSTI KOJE SE NUDE ZA UČEŠĆE NA OVOM RETREATU!

SMJEŠTAJ I BORAVAK: Učesnici sami snose putne troškove i troškove smještaja i boravka! U saradnji sa salašem Mali Idjoš –smo uspjeli dobiti popust, tako da kompletna cijena smještaja sa punim pansionom (3 obroka dnevno) košta samo 20 eura za smještaj u višekrevetnim osobama (dvije i više osoba). 
Za cijelu radionicu su obezbjeđeni svi potrebni edukativni i tehnički materijali i prevod!
Prijavite se što prije jer je broj mjesta ograničen, a prednost imaju svi oni koji do 30 AVGUSTA izvrše avansnu uplatu!