radionice / 14.09 - 14.09.2018

UVODNO PREDAVANJE O KRISTALOTERAPIJI

Kristaloterapija predstavlja najnežniji vid terapije koji vodi do mentalnog i fizičkog zdravlja

Ljiljana Filipović sertifikovani energoterapeut
19:00
Ultrawell centar

Dragi naši, pozivamo vas na uvodno predavanje o KRISTALIMA i KRISTALOTERAPIJI u Ultrawell centru u Novom Sadu.

Predavač: Ljiljana Filipović

Prijavite se na telefon 062 80 222 03 ili nam pošaljite mail na ultrawellcentar@gmail.com

Ulaz je BESPLATAN! :)

 

KRISTALI I MINERALI

Ništa na svetu ne može biti toliko lepo kao čuda nastala u prirodi. Mnoštvo boja, oblika, struktura izvajanih rukom prirode nalaze se na svakom koraku. Neka od ovih čuda rastu na zemlji, a neka su sakrivena duboko u njenoj utrobi. Otkrivaju se samo onima koji prirodu, majku Zemlju, cene i poštuju i raduju se njenim blagodetima, kojima ih ona obilato daruje.

Jedno od čuda koja rastu ispod površine zemlje su kristali i minerali. Te divne strukturne forme, različitog hemijskog sastava i strukture, nose u sebi svetlost Kosmosa, pohranjenu duboko u majci Zemlji, kako bi je svaki put iznova otkrivali i uživali u njoj, sa svakim novim iznedrenim primerkom na njenu površinu.

Rastu veoma dugi niz godina i u sebi nose informacije predaka i nekadašnjih života, ali i seme početka. Razne klimatske i atmosferske promene, kao i rad vulkana na zemlji doprinosi njihovom stvaranju. Razlikuju se po hemijskom sastavu, strukturi, boji i načinu njihovog nastanka. Za neke se priroda pobrinula da ih sačuva u svom obliku, netaknute, kako bi svedočili o nekim prošlim vremenima. Ćilibar i okamenjeno drvo predstavljaju najlepšu prirodnu konzervaciju smole (sa nekim primesama biljaka ili insekata) ili pak drveta koje je nemi svedok prošlih vremena i neispričanih priča.

Svaka od ovih priča može biti otkrivena baš vama, samo ako želite i prepustite se šaputanju ovih divnih, šarenih, prelepih svedoka davnih vremena.

TERAPIJA KRISTALIMA

Energetski tretman kristalima star je koliko i ljudska civilizacija. Oduvek su ljudi živeli u skladu sa prirodom i koristili njene darove u svrhu poboljšanja vlastitih energetskih potencijala. Svaki kristal poseduje vlastitu vibraciju koja je u skladu sa vibracijom živih bića, u nekom njegovom segmentu. Ove vibracije su nežne i njihov učinak na ljudski organizam je višestruk. Osim vizuelnog doživljaja lepog, svojom vibracijom doprinose balansu energetskih centara (čakri) i harmonizuju naše fizičko telo sa eteričnim telom.

Uticaji spoljašnje sredine, način života i svakodnevna izloženost stresu neminovno doprinose poremećaju energetskih centara, njihovoj zaprljanosti, disfunkciji i disbalansu, pa je to i osnovni uzrok nastanka velikog broja fizičkih poremećaja, koje definišemo kao bolest.

Izlaganjem ljudskog tela vibracionom polju, koje stvaraju kristali,ono crpi iz ovog nepresušnog izvora frekvencu koja mu najviše odgovara i samostalno uspostavlja balans koji mu je neophodan za optimalno normalno funkcionisanje (samoisceljenje). 

Kristaloterapija, dakle, predstavlja najnežniji vid terapije koji vodi do mentalnog i fizičkog zdravlja i omogućava Vam da pročistite put vašoj životnoj energiji kako bi nesmetano tekla kroz telo, što i jeste osnovni princip zdravlja.

Izbor kristala koji se koriste tokom terapije i njihova kombinacija tokom primene, su tehnike koje se uče na seminarima kristaloterapije, koji se održavaju u dva nivoa.

PRIJAVE NA 062/802-2203 ultrawellcentar@gmail.com