edukacija / 22.11 - 22.11.2018

RADIONICA: Raskidanje vezanosti

Ovom metodom se uspostavlja kontakt sa Višom svešću sa ciljem jasnijeg razumevanja naših problema i rešenja za njih.

17:00
Ultrawell centar
Pozivamo vas na drugu radionicu, u ciklusu radionica 'Raskidanje sputavajućih veza' po metodu Filis Kristal čija svrha je duhovni razvoj, sloboda i integritet. Polazna tačka je postojanje našeg mudrog unutrašnjeg glasa: Više svesti, koje usmerava naše odluke i našu sudbinu.
 
Ovom metodom se uspostavlja kontakt sa Višom svešću sa ciljem jasnijeg razumevanja naših problema i rešenja za njih.
 
Rad sa ovom metodom će doneti u naš život i sve naše odnose:
 
- veću opuštenost,
 
- kontakt sa Višom svesti, mudrim unutrašnjim glasom
 
- porast samopouzdanja
 
- zaštitu od negativnih misaonih oblika
 
- oslobadjanje od negativnih i sputavajućih veza, navika i osobina
 
- jačanje ličnog duhovnog identitaeta
 
- bolje razumevanje u odnosima
 
- Ukratko: Ljubav i napredak u svakom pogledu.
 
Metoda koristi arhetipske simbole i vizualizaciju koja nas dovodi u opušteno i smireno stanje.
 
Na narednom susretu, 6.12. ćemo se povezati sa višom svešću, radićemo čitav postupak prekidianja sputavajućih veza sa jednim roditlejem ( ili drugom osobom ), susret sa Kosmičkim roditeljima i vežbu Unutrašnje dete.
 
“Ova metoda se razlikuje od mnogih drugih tehnika u tome što nam pomoć neće pružiti nikakav sveštenik, guru ili drugi autoritet već ćemo je naći u samom sebi, ako smo spremni da uzmemo svoj život u svoje ruke, prepoznamo i prekinemo sve vrste kontrola i prestanemo da prebacujemo odgovornosti za svoje probleme na nekoga ili nešto. Dakle, mi treba da odsečemo veze ne samo sa ljudima koji kontrolišu nas već i sa ljudima koje mi kontrolišemo jer su obe veze podjednako štetne. Moć koju imamo je potpuna. Da li ćemo je iskoristiti, zavisi od nas."
 
Filis Kristal je u organizaciji Karuna reiki centra Srbije održala dva izuzetna seminara u Beogradu 2012. i 2014. godine I tada je inicirala rad sa ovom metodom na našim prostorima.
 
Radionicu vodi Ljiljana Ilić, reiki učitelj I predsednik Karuna Reiki centra Srbije koji se bavi promocijom tehnika koje podržavaju razvoj ljudskih potencijala i zdrav život.
 
Kao nezavisni Reiki učitelj, prošla je učiteljske inicijacije u sledećim školama: Usui Shiki Ryoho, škola Williama Randa; Karuna Reiki, škola Williama Randa; Usui Shiki Ryoho & Seichim, škola Martin Lee, Gendai Reiki Ho škola Hiroši Doi. Registrovan je praktičar tehnike Theta isceljivanja® na sajtu Theta healing Srbije.
 
Više informacija o metodi možete videti na fb. strani: Raskidanje vezanosti Karuna centar
 
Za one koji bi želeli da se pridruže grupi, molimo da prilikom prijave naglase da dolaze prvi put kako bi dobili uputstva za naredni susret.
 
Info i prijave 0628022203 ultrawellcentar@gmail.com