edukacija / 17.11 - 17.11.2018

SEMINAR: KONAČNO BUĐENJE

Ako imate želje i ako ste doneli odluke kojima biste da unapredite svoj život, neka vam ovaj seminar pomogne da to i ostvarite.

Marijo Kržić Hipnoterapeut
10:00
Ultrawell centar

Mnogi su razumeli da ispravnim stavovima i pravilnim razmišljanjem mogu sebi „privući“ željene okolnosti i prilike, kako bi sebe i svoj život razvili onako kako priželjkuju. Postoji mnogo literature i filmova koji se bave ovom problematikom, ali svi oni daju samo delić odgovora, a metode i vežbe koje preporučuju nisu uvek prihvatljive za svakog čitaoca.

Poštovani prijatelji,

Mnogi od vas su se "probudili" shvatajući ulogu i snagu sopstvenih misli, značaj "zakona privlačenja" i slično. Sigurno ste počeli da radite na sebi, kontrolišete svoje misli meditacijama, afirmacijama, vizuelizacijom i slično. Međutim, za većinu promene dolaze veoma sporo ili ih čak i nema, ma koliko bili "zahvalni", "pozitivni" i slično. I upravo ovaj seminar je nešto što će vam pomoći da otklonite "greške" kojih možda niste ni svesni. "Seminar nad seminarima", kako ga je jedan od polaznika nazvao, seminar koji će vas konačno probuditi! Ako imate želje i ako ste doneli odluke kojima biste da unapredite svoj život, neka vam ovaj seminar pomogne da to i ostvarite.

Od autora najpopularnijih domaćih knjiga na temu zakona privlačenja i snage uma ("Snaga je u nama", "Koraci do uspeha" i "Mislima do bogatstva"...) stiže nam nekadašnji seminar "Filozofija življenja" potpuno prerađen, dopunjen i proširen. Mnogi su pokušavali da vas probude, a mi vam nudimo: 
 

Konačno buđenje!

 

Prepun iznenađujućih i za neke (ispostaviće se) šokantnih podataka, kao i brzih, ekspresnih tehnika za brze promene, seminar i radionica "Konačno buđenje" nije klasična priča o "zakonu privlačenja" i slično, već podrazumeva da ta znanja već posedujete i praktikujete neke vežbe.

Ovo je seminar koji će vam pokazati gde grešite i pokazati koliko često ste fokusirani na "negativno" a da to i ne primećujete.

 

Ovaj seminar je jedinstven u regionu 
i donosi vam:

  

  • Naučićete kako nastaju navike i kako ih je lako osloboditi se.
  • Po prvi put ćete saznati gde su vam krajnji dometi - nešto što do sada još uvek niste čuli, a verovatno niste ni svesni!
  • Naučićete tajnu vizuelizacije - i više vam ni jedan kurs na tu temu neće biti potreban.
  • Naučićete moćne tehnike: za brzo uklanjanje negativnog raspoloženja i misli, za suočavanje sa najdubljim negativnim uverenjima, za oslobađanje od automatskog negativnog razmišljanja i mnoge druge.
  • Saznaćete Teslinu tajnu fokusa i kreativnosti!
  • Saznaćete istinu o nastanku "zakona privlačenja"!
  • I još mnogo toga drugog

I na kraju, seminar će naučiti polaznike kako da se pravilno fokusiraju, kako da vežbaju svoje misli, a predložiće i najefikasnije tehnike za trenutnu promenu raspoloženja, za promenu generalnih stavova i za automatsko ponavljanje afirmacija, na podsvesnom nivou.

Autor i predavač Marijo Kržić je svojim čitaocima i polaznicima kurseva poznat kao neko ko pomera granice. Ovo je seminar na kojem ih on rasteže do nemogućeg i pretvara u realno. Ovo nije seminar za lenje i dokone, niti za one koji traže čarobni štapić, s kojim bi da dođu do promena bez imalo truda. Ovo je seminar za vas koji radite na sebi i nakon kojeg će sve što radite i vežbate MORATI da počne da vam donosi rezultate.

Ovaj seminar/radionica je u svojim premijernim izdanjima više nego ispunio očekivanja i dobio fantastične ocene slušalaca.

Teme ovog seminara su:

I DEO – Ustaj, zvonilo je!

Kada govorimo o „zakonu privlačenja“, šta je to što zaista privlači: da li su „zahvalnost“, „emocija“ i slično baš potrebni? Odgovor će mnoge iznenaditi.
Pretpostavimo da radite na sebi i kontrolišete svoje misli, kako biste sebi privlačili samo željei na stanja. Međutim, niste ni svesni da često radite upravo suprotno i to ćemo vam DOKAZATI!
Ko su najveći „lažni autoriteti“ kojima slepo verujemo i zbog kojih ne možemo da se oslobodimo neželjenih dubokih uverenja?
TEHNIKA za samostalno otklanjanje duboko usađenih negativnih stavova.
Koje su to osnovne (lične) kočnice zbog kojih nam je teško da se pomerimo ili ostvarimo ciljeve?
Da li postoje nagoni i instinkti i koja je stvarna uloga emocija?
TEHNIKA za trenutni prekid negativnih misli ili emocija (u roku od 5 sekundi)!
Gde se krije „opasnost“ pri vežbanju (vizuelizacije, afirmacija, zahvalnosti i sl.)
Kako nastaju navike (u ponašanju, reakcijama i drugo) i TEHNIKE kako ih ukloniti

II DEO – Dokle idemo?

Sveti gral kao sakriveno znanje o našim sposobnostima – pravi odnos između čoveka i božanskog
Vizuelizacija, najmoćnija tehnika, kao nešto što NE MORA DA SE VEŽBA ako poznajete kako funkcioniše – a to ćete upravo saznati
Tajna vrhunske kreativnosti – šta je to što je „ubija“ – Teslina „tajna“
Gde su nam krajnji dometi – kao zaključak svega što smo čuli
Gde su nam krajnji dometi – idemo i korak dalje, nešto što nikada do sada niste čuli, kompletno nova teorija - objašnjenje i predlog vežbi
Razgovor sa polaznicima i diskusija

 
Predstavljamo vam seminar:
Konačno buđenje!
by Marijo Kržić


Napominjemo da ovaj seminar nije klasična priča o "zakonu privlačenja", snazi uma i slično, već on podrazumeva da ta znanja već posedujete! 

Detaljne informacije:

Novi Sad
Mesto održavanja: Ultrawell, Gogoljeva 13a, V sprat
Trajanje: oko 300 minuta
Datum održavanja:  subota, 17.11. 2018. od 10:00-15:00
 


Predavač:
 
Marijo Kržić: praktičar, istraživač, prezentator i lajf kouč. Autor je knjiga „Snaga je u nama” i „Koraci do uspeha” imnogih drugih, kao i prevodilac i priređivač priručnika „Ključ uspeha” Čarlsa Hanela. Učesnik više međunarodnih projekata, član američke asocijacije hipnotizera, regionalni predstavnik IHA (međunarodna asocijacija hipnotizera), sertifikovani je predavač kompanija Microsoft i Corporate Learning.