edukacija / 24.01 - 24.01.2019

RASKIDANJE VEZANOSTI

Ovom metodom se uspostavlja kontakt sa Višom svešću sa ciljem jasnijeg razumevanja naših problema i rešenja za njih.

17:00
Ultrawell centar

Ritual "odvezivanja" od roditelja (ili osoba koje su podizale dete) je prvi korak u oslobađanju. Bez obzira na to da li su nas oni kontrolisali, zapostavljali, kinjili, ili možda obrnuto - svojom preteranom ljubavlju i brigom nas sprečili da se samostalno razvijamo, ovaj ritual je obavezan. Dete kao sunđer upija sve te uticaje i nesvesno ponavlja usvojene obrasce ponašanja.

Ima mnogo slučajeva da roditelji menjaju svoje stavove prema svojoj odrasloj deci kada ova preseku veze koje ih spajaju. Pored smirivanja napetosti i skladnijeg odnosa, ljudi često svedoče da su u stanju da sada jedni druge po prvi put posmatraju kao ljude a ne samo kao članove porodice.

Na ovom susretu ćemo se povezati sa Višom svešću, uraditi raskidanje vezanosti sa jednim roditeljem, susret sa Kosmčikim roditeljima i vežbu Unutrašnje dete.

Pozivamo vas na radionicu raskidanje sputavajućih veza po metodu Filis Kristal čija svrha je duhovni razvoj, sloboda i integritet. Polazna tačka je postojanje našeg mudrog unutrašnjeg glasa: Više svesti, koje usmerava naše odluke i našu sudbinu.

Ovom metodom se uspostavlja kontakt sa Višom svešću sa ciljem jasnijeg razumevanja naših problema i rešenja za njih.

Rad sa ovom metodom će doneti u naš život i sve naše odnose:

- veću opuštenost,
- kontakt sa Višom svesti, mudrim unutrašnjim glasom
- porast samopouzdanja
- zaštitu od negativnih misaonih oblika
- oslobadjanje od negativnih i sputavajućih veza, navika i osobina
- jačanje ličnog duhovnog identitaeta
- bolje razumevanje u odnosima
- Ukratko: Ljubav i napredak u svakom pogledu.

Metoda koristi arhetipske simbole i vizualizaciju koja nas dovodi u opušteno i smireno stanje.

Filis Kristal (1914 - 2016) je osmislila ovu metodu polovinom prošlog veka kada tehnike za rad sa podsvešću nisu bile popularne kao danas. Ona sama kaže:

“Ova metoda se razlikuje od mnogih drugih tehnika u tome što nam pomoć neće pružiti nikakav sveštenik, guru ili drugi autoritet već ćemo je naći u samom sebi, ako smo spremni da uzmemo svoj život u svoje ruke, prepoznamo i prekinemo sve vrste kontrola i prestanemo da prebacujemo odgovornosti za svoje probleme na nekoga ili nešto. Dakle, mi treba da odsečemo veze ne samo sa ljudima koji kontrolišu nas već i sa ljudima koje mi kontrolišemo jer su obe veze podjednako štetne. Moć koju imamo je potpuna. Da li ćemo je iskoristiti, zavisi od nas."

Filis Kristal je u organizaciji Karuna reiki centra Srbije održala dva izuzetna seminara u Beogradu 2012. i 2014. godine I tada je inicirala rad sa ovom metodom na našim prostorima.

Radionicu vodi Ljiljana Ilić, reiki učitelj I predsednik Karuna Reiki centra Srbije koji se bavi promocijom tehnika koje podržavaju razvoj ljudskih potencijala i zdrav život.

Kao nezavisni Reiki učitelj, prošla je učiteljske inicijacije u sledećim školama: Usui Shiki Ryoho, škola Williama Randa; Karuna Reiki, škola Williama Randa; Usui Shiki Ryoho & Seichim, škola Martin Lee, Gendai Reiki Ho škola Hiroši Doi. Registrovan je praktičar tehnike Theta isceljivanja® na sajtu Theta healing Srbije.

Više informacija o metodi možete videti na fb. strani: Raskidanje vezanosti Karuna centar

Info i prijave 0628022203 ultrawellcentar@gmail.com