edukacija / 16.02 - 17.02.2019

Reiki obuka OKUDEN Gendai Reiki-ho sistema

Boka Laslo, Reiki učitelj i terapeut sa višedecenijskim iskustvom

17:00
Ultrawell centar

Gendai Reiki-ho predstavlja verifikovanu japansku Reiki školu koju je osnovao Hiroši Doi sensei. Jedan vrlo interesantan i popularan Reiki sistem danas u svetu, koji uključuje metode, tehnike i koncepte japanskog Usui Reiki Ryoho Gakkai društva kao i tehnika zapadnog Reikija.

Reiki je japanski sistem spiritualnog razvoja i energetskog isceljivanja. Reiki nije religija, a mogu ga praktikovati pripadnici svih religija. Kroz ovu metodu se ostvaruje harmonizovanje energetskog polja pojedinca i to kroz različite forme meditativnih vežbi i korišćenja životne energije, odnosno KI-ja, a kao krajnji cilj ima isceljenje na svim nivoima – fizičkom, emotivnom, mentalnom i duhovnom.

U organizaciji CENTRA ZA PSIHOFIZIČKI RAZVOJ “GARUDA” i u saradnji sa Holističkim centrom “Ultrawell”, biće organizovana obuka u Okuden (drugi) stepen Gendai Reiki-ho sistema, tokom vikenda 16 - 17.02.2019. od 17-20h, pod vođstvom ovlašćenog instruktora.

OKUDEN 奥伝 je drugi stepen Reiki sistema i prevodi se na naš jezik kao "dublje učenje", što podrazumeva proširivanje stečenih znanja, kroz određene dublje aspekte sistema, i sadržan je iz dva dela.
Okuden Zenki 奥伝前期 kao prvi deo, sadrži sledeće tehnike: Hatsurei-ho, Ushite Chiryo- ho, Nadete Chiryo-ho, Oshite Chiryo-ho, Gyoshi-ho, Heso Chiryo-ho, Koki-ho i Tanden Chiryo-ho. Okuden Kôki 奥伝後期 kao drugi deo, sadrži sledeće tehnike: Seiheki Chiryo-ho, Enkaku Chiryo-ho (isceljivanje na daljinu) i Ketsueki Kokan-ho.

Program kursa je predviđen za praktičare Gendai Reiki Ho sistema, ali ga mogu pohađati i praktičari drugih Reiki škola. Prilikom prijave je potrebno da se donese na uvid diploma/sertifikat prvog stepena i da se obavi jedan preliminarni razgovor sa instruktorom. Sistem se prenosi na autentičan način i svaki učesnik će imati prilike da nakon primanja energetskog usklađivanja Reiju 霊授 (Reiđu), radi na sebi i da provežba navedene tehnike pod vođstvom instruktora.

Obuku vodi Gendai Reiki-ho shihan (instruktor) Boka Laslo, sa iskustvom više od 25 godina u Reikiju, kao i drugim istočnjačkim terapeutskim tehnikama, i jedan je od instruktora koji je Reiki kao metodu počeo među prvima da prenosi na ovim prostorima. Biografiju instruktora možete videti na sajtu Centra za psihofizički razvoj “Garuda”, na adresi:  http://garuda-sacra.blogspot.com/p/laslo-boka.html

Obuka će se održati ako se oformi grupa od 6 osoba. Svaki polaznik dobija na kraju kursa sertifikat i skriptu sa detaljnim ilustrovanim prikazom svih tehnika.

Dodatne informacije o kursu se mogu dobiti na telefon instruktora: 064 205 2522
PRIJAVA I MESTO ODRŽAVANJA SEMINARA:
Holistički centar “Ultrawell” Novi Sad, Gogoljeva 13a
Kontakt telefon: 062 80 222 03
E-mail: ultrawellcentar@gmail.com
www.ultrawell.rs