edukacija / 15.02 - 15.02.2019

Predavanje - Lični kodovi ili Praiskonski polariteti

Ovo je drugo od pet besplatnih predavanja koja imaju za cilj da predstave i približe najefikasnije tehnike na putu celovitosti u svim oblicima našeg postojanja i stvaralaštva.

18:00
Ultrawell centar

Novi Sad,15.februar 18-20h
Ultrawell centar, Gogoljeva 13a
Telefoni za prijavu 062 8022203 Ultrawell ili 069 3007321 Olivera

Ovo je drugo od pet besplatnih predavanja koja imaju za cilj da predstave i približe najefikasnije tehnike na putu celovitosti u svim oblicima našeg postojanja i stvaralaštva.

Kako smo se prošli put bavili vibracijama (Govor duše i Morfičko polje), logično je da se sada pozabavimo temom koja objašnjava pravila životne igre u materijalnom (dualnom svetu).
Uvek postoji nešto što kvari sreću i uvek postoji nešto dobro u nemilim događajima.


LIČNI KODOVI ili PRAISKONSKI POLARITETI

Osnovna igra koju u životu igramo u različitim varijacijama, odnosno, IGRALIŠTE na kome se naša lična igra odvija,
nalazi se između dva PRAISKONSKA POLARITETA ( LIČNI KODOVI) koje naše duše preuzimaju kada prvi put ulaze u univerzum pun dualnosti.

Kodovi su ti koji shodno vibraciji duše predodređuju iskustva kroz koja će ta duša najbolje napredovati u materijalnom svetu.
Na taj način se u trenutku prelaza sa vibracijskog na materijalni nivo „ograđuje“ igralište naše životne igre, nešto što često zovemo sudbina ili „ima nešto“....
Prilika da osvešćujemo i integrišemo naše LIČNE KODOVE dolazi iz činjenice da Kodovi slede Biće kroz sve njegove živote i različite univerzume.
To praktično znači da su oni uz Biće i sada, u ovom životu, što ostavlja moćugnost da uzmemo sudbinu u svoje ruke i živimo život po svojoj meri.

Kako ćemo ih prepoznati, gde ih možemo naći, šta oni suštinski znače, kako ih integrisati i šta se sa nama dešava posle toga ...?
Odgovore na ova i mnoga druga pitanja možete čuti na ovom predavanju.

Ko je predavač?

Predavač je Nadica Isailović, po akademskom obrazovanju diplomirani ekonomista- višegodišnji direktor,
a prema životnom ubeđenju terapeut integrativnog razvoja ličnosti po metodama dr. Živorada Slavinskog, - P.E.A.T. procesor,
sertifikovani holistički kouč, MFP kouč (čitanje iz morfičkog polja), instruktor za kvantnu transformaciju i višegodišnji meditant.

Nadica o sebi:

Za sebe mogu reći da sam uspešno prevazišla iskušenja koja prosečan život često donosi
(strahovi i napadi panike, bolest i smrt najbližih, iskustvo braka i sporazumni razvod, borba za detetov život i majčinsto, karijera i izazovi poslovnih investicija....)
Danas, ja sam srećna i zadovoljna svojim životom i duboko ubeđena da ništa nije slučajno i da sve nosi neku poruku i dešava se za naše najviše dobro.
Ukoliko ste spremni za promenu i avanturu traženja lične sreće biće mi veliko zadovoljstvo da Vam u tome pomognem.
Stojim Vam na raspolaganju, jer uvek je lakše početi u društvu, vođen iskustvom, uz primenu proverenih i efikasnih tehnika.

Dobro došli!

ℹ️ NAPOMENA: U subotu,16. februara u periodu 9-14h možete zakazati individualne termine za seanse Čitanja iz Morfičkog polja ili Određivanja ličnih kodova
Telefon za prijavu 069 764990, Nadica Isailović