edukacija / 12.04 - 14.04.2019

INTUITIVNO PEVANJE

Poziv u carstvo glasova...

17:00
Ultrawell centar

INTUITIVNO PEVANJE

 

Da li je istina da čakre imaju glas?

Pozivamo te u carstvo glasova. Da li si spreman/na naći se sa sobom. Otkrij preko glasa drugi put, put koji vodi ka unutra... Sećaš li se svog glasa?

Da li našim glasom možemo da lečimo i harmonizujemo organizam? Na ova pitanja tražićemo i naći odgovore tokom 3 dana intenzivne radionice INTUITIVNOG PEVANJA.

Ljudski glas je u stanju da oponaša zvukove iz prirode i okruženja. Naš glas savršeno ispoljava našu svesnost, opsedanja i stanja naše Duše. Ako emocija prati ljudski glas, tada je glas sposoban da i da ruši i mrzi, ali i da stvara i voli. Preko glasa imamo mogućnost da se nađemo sami sa sobom, okolinom i sa svojim Višim Ja. Jer je spontana pesma, koja nam intuitivno dođe i izrazi naše trenutno stanje Duše, jedno od najstarijih načina ispoljavanja unutrašnjeg stanja našeg Duha.

Šta ćeš dobiti dolaskom na ovu radionicu?
Na nivou svakodnevice otvara put ka samospoznaji, pomaže u komunikaciji, ostvarivanju kvalitetnih odnosa, povećanju kreativnosti, prepoznavanju i donošenju životno podržavajućih odluka.
Na fizičkom nivou potpomaže opskrbljenost organa kiseonikom, harmonizuje ritam rada srca, razmenu materija u organizmu, opšteg psihofizičkog stanja. Uz upotrebu jednostavnih instrumenata za intuitivno izražavanje , bubnjeva, zvečki, citre, gongova, tibetanskih činija, otputovaćemo u prostore neočekivanog i transcedentnog.

Naš pravi i izvorni glas dolazi iznutra, iz srca i iz duše. Vežbaćemo jednostavno i arhaično pevanje i ako si spreman za igru sa svojim glasom i improvizaciju, jer SVAKO može da peva, pa makar i u tišini svog unutrašnjeg Bića.

Očekujemo te na radionici Intuitivnog pevanja sa velikom ljubavlju, da budeš deo buđenja glasa svog istinskog Ja i da upoznaš njegove velike moći.

Ako imaš bilo koji instrument, ponesi ga sa sobom. Za edukaciju nije potrebno nikakvo muzičko predznanje. Ako te pozove tvoj unutrašnji Glas, čekamo te!

Radionicu vodi Berger Wilk Halina

Informacije i prijave 062/802-22-03 ultrawellcentar@gmail.com