usluge / 20.03 - 20.03.2019

SNIMANJE AURE, CAKRI & OSTALIH PARAMETARA

Snimanje se vrsi AI Sistemom

12:00
Ultrawell centar

SNIMANJE AURE, CAKRI & OSTALIH PARAMETARA
Snimanje bio-polja, centara i energetskih zona odrzace se u Ultrawell Centru u Novom Sadu, Gogoljeva 13a, u sredu 20.03.2019. u periodu od 12-19h.
Sve informacije u vezi snimanja, iskustva i znacaja samog snimka i analize mozete pogledati na www.snimanje-aure.blogspot.rs
Zakazivanje snimanja na 062 80 222 03, 021 6396448 Ultrawell
Snimanje i analizu radi Manja Stefanovic
Vise o Ultrawell centru pogledati na
www.ultrawell.rs

PROCES SNIMANJA
Snimanje se vrsi AI Sistemom, aparaturom na koju se polaze levi dlan ruke, a snimak se prikazuje u realnom vremenu na ekranu. Nema stetnog dejstva. 
Aparat belezi sve nase kako svesne tako i podsvesne procese. Nakon snimanja materijala, stvara se analiza, koja se zajedno sa snimcima salje na email klijenta.

ANALIZA SNIMKA
Analiza snimka podrazumeva interpretaciju snimljenih sadrzaja koja predstavlja vrstu psiho-energetske-somatske dijagnostike. Analiza sadrzi i sugestije za prevazilazenje uocenih nedostataka, blokada i slicno, u skladu sa potrebama klijenta.

INFORMACIJE SA SNIMANJA
Snimanje se odnosi na sve relevantne informacije vezane za kvalitet, stanje i generalni utisak u vezi nase psiho-energetske dimenzije. Na snimcima i u okviru analize dobijamo informacije u vezi rada svakog pojedina;nog centra, meridijana, elemenata, aure i vibracije bio-polja. Ovo je dobar nacin za razumevanje blokada koje se jos uvek nisu odrazile na fizicko stanje, ali se simptomi isecaju; takodje je dobar nacin za uvidjanje energetskih blokada koje se psihicki doyivljavaju a nemaju svoje utemeljenje u psihologiji i medicini. 
Takodje informacije dobijene analizom sluze kao dobra osnova za ljude koji su prepoznali i znaju sta je to rad na sebi i licni i duhovni razvoj.
Takodje, nasi klijenti su i oni koji se bave energetskim radom i zele da potvrde svoj energetski rad, neke nove tehnike, ili pak svoje stanje.

DODATNE INFORMACIJE SA SNIMANJA
Dodatne informacije se odnose na analizu zeljenih odnosa i situacijama u kojima se klijent nalazi, ne ume sam da ih sagleda, interpretira i razume. Snimanje se moze iskoristiti i za tu vrstu analize.

ZAKAZITE SNIMANJE
Na telefone 062 80 222 03, 021 6396448 Ultrawell