edukacija / 23.03 - 23.03.2019

KAKO PRIVUĆI NOVAC UZ POMOĆ KRISTALA?

Uštedite svoje vreme i dođite do novca i/ili do objašnjenja zašto ga nemate, na radionici NOVAC.

Ljiljana Filipović sertifikovani energoterapeut
15:00
Ultrawell centar

Ova radionica namenjena je svima koji su primetili da imaju ograničene mogućnosti kada je novac u pitanju i da im novac ne dolazi u obimu koji im je važan i potreban. 
Sigurno ste imali situacije u kojima je novac bio razlog zbog kojeg niste ostvarili nešto što ste želeli, niste radili posao koji ste hteli ili otišli na putovanje o kom ste maštali. Zbog novca niste mogli da izgradite karijeru, niste završili svoje školovanje ili ne možete sebi da priuštite odmor. Novac je svojevrsna roba za koju se može kupiti svaka druga roba. Novcem se raspoređuju i razmenjuju svi proizvodi ljudskog rada.

Veoma jednostavna definicija novca naizgled nije saglasna onome što mi o novcu mislimo, kako ga doživljavamo, kakvu moć mu pridajemo i na kraju krajeva, koliko ga uopšte imamo ili nemamo. U stanju smo dovesti u red gotovo sve odnose, ali onaj sa novcem u većini slučajeva nekako najviše “pati”. Ponekad smo toliko usresređeni na isti (bilo da se radi o imanju ili neimanju) da mislimo kako bismo samo da ga “imamo” imali sve i da bi sve naše potrebe bile zadovoljene. Istina je da je novac samo (još) jedan oblik energije, i da je kao i sve sa čime dolazimo u kontakt, deo nas, gradi nas i oblikuje, poput i svih ostalih odnosa

Poznata je rečenica da je “vreme novac”. Pa, uštedite svoje vreme i dođite do novca i/ili do objašnjenja zašto ga nemate na radionici NOVAC gde ćemo se baviti sledećim:
1. Kakva su vaša uverenja i gledišta vezana za novac.
2. Gde su vaše blokade za prijem novca.
3. Istražićemo perspektive koje se tiču vaše budućnosti sa novcem.
4. Otpuštanje i eliminisanje blokada koje se tiču novca.
5. Upotreba tehnika i alata za privlačenje novca i rukovanje sa njim.

Predavač: Ljiljana Filipović - internacionalni sertifikovani terapeut, energoterapeut (kristaloterapija i skalarni talasi).

Informacije, cena i prijava na 062/802-2203 ultrawellcentar@gmail.com

www.ultrawell.rs