radionice / 08.05 - 29.05.2019

Fraktalna metoda analitičke dijagnostike, prognoziranja (predviđanja) i korekcije čovekovog stanja

Ciklus radionica

18:00
Ultrawell centar

Jedno od specifičnih kvaliteta ovog metoda, i ono na čemu je naglasak, jeste SAMOKOREKCIJA. Jednom PRAVILNO usvojena tehnika, po precizno utvrđenim pravilima, omogućava vam da dokle god želite vršite korekcije na sebi. Drugi kvalitet je taj što vam za ovu metodu nisu potrebna velika materijalna ulaganja, dovoljan je set bojica, crna hemijska olovka i beli papir A4 formata.

Na predstavljanju ćemo govoriti o tome kako linija i boja pokazuju i menjaju naše unutrašnje stanje, i zašto su fraktali 'yoga za mozak'. Kako i zašto utiču na povećanje intelektualnih sposobnosti i kreativnosti. 

Kako utiču na razvoj intuicije i šta je zapravo intuicija? Kakva je i kolika veza između fine motorike i kako korekcijom postižemo promene.

Metoda je namenjena svima, bez obzira na kalendarski uzrast, obrazovanje i umetnički talenat.

Metoda se pokazala korisnom u brojnim oblastima života. Povećanje koncentracije, smanjenje razdražljivosti, bolja socializacija, razvojkomunikacionih veština, brži oporavak kod ljudi sa zdravstvenim problemima i mnogo više. Psiholozima i pedagozima može biti pomoć u bržem dijagnostifikovanju i otkrivanju dubine problema kod svojih klijenata.

Nova grupa kreće 08. maja.
Časovi se održavaju ponedeljkom i sredom. 
VREME: 18 - 20h

Informacije i prijave:
062/802-22-03
ultrawellcentar@gmail.com