edukacija / 11.07 - 11.07.2019

KARMIČKA ASTROLOGIJA

Interaktivno predavanje

Nataša Panić Profesionalni astrolog
18:00
Ultrawell centar

Zašto smo mi na ovom svetu, zašto nam se ovo dešava što nam se dešava, šta je to iz prošlosti što sejemo ili žanjemo u ovom životu? Na sva ta pitanja odgovor nam daje Karmička Astrologija.

KARMIČKA ASTROLOGIJA je grana astrologije koja se bavi uzrokom našeg života na zemlji. Karmička astrologija se bavi metafizičkim pitanjima, dubljim i širim kako fizičkim tako i filozofskim pristupom na naš život i postojanje kroz postavku planeta u našem horoskopu.

Karmička astrologija nas uči da prihvatimo svaki događaj ili odnos u našem sadašnjem životu kao lekciju i kao dobro za nas, a karmički horoskop će nam dati precizan uvid u naše greške iz prošlog života i dugove koje prenosimo u ovaj i tako nam pruža razumevanje u neke događaje koji su nam nelogični i neshvatljivi. Onog trenutka kad spoznamo i osvestimo naše greške, već menjamo ugao gledanja na naš život ali i buduće akcije koje sejemo za naredni život. Karmički horoskop je jedan od najvažnijih horoskopa koji nam daje uvid ne samo na naš trenutni život nego i na lanac ili spiralu života koje živi naša duša, a po kome se mogu videti i koraci napred u njenom razvoju.

Predavanje će se održati u četvrtak 11.07.2019. od 18:00 do 20:00, u Ultrawell centru (Gogoljeva 13A, Novi Sad).

PREDAVAČ: Nataša Panić - profesionalni astrolog.

Više informacija o predavaču i njenom radu možete pogledati na www.astronatasapanic.com

Prijave obavezne na 062/8022203 ultrawellcentar@gmail.com