radionice / 20.07 - 20.07.2019

ASTRO ISCELJIVANJE

Radionica

Nataša Panić Profesionalni astrolog
11:00
Ultrawell centar

Kako funkcioniše astroisceljivanje i kako konkretno deluje?

Mi smo bića koja uvek deluju sa tri nivoa istovremeno – svesnog, podsvesnog i nesvesnog.  Primer za to je kad pri upoznavanju neke nove osobe uvek odmah znamo da li nam je osoba simpatična, da nam se sviđa ili ne – iako sa tom osobom nismo progovorili ni reč. U pitanju je energetsko prepoznavanje ili prostije rečeno  na nesvesnom nivou već znamo tu osobu i njene osobine, tj. da li nam ona odgovara ili ne, šta nam se sviđa a šta ne, itd. Na nesvesnom nivou, koji je mnogo dublji nego podsvesni leže pohranjena naša sećanja i informacije svih naših predaka, koje nam služe kao pomoć u našem životu, ali one su duboko u nama i nismo ih svesni stalno – one su naše telo. Naše nesvesno jeste naše telo – a ako govorimo astrološkim jezikom to su planete Mars, Saturn i Pluton – koje vladaju dubokim nesvesnim radnjama ( na fizičkom nivou mišićima, skeletom,dubokom neprekidnom životnom energijom – seksualnošću,  svim nevoljnim procesima u organizmu itd).

Pored nesvesnog u nama teče  poseban život najtananijih osećanja i emocija, pobuda, želja i snova   koje vezujemo za podsvesne planete ( Venera, Mesec, Neptun). Tek 5 %  našeg svesnog dela  obuhvata naš razum, intelekt i voljne procese, a planete Sunce, Jupiter i Merkur su zadužene za te procese. Kako planete možemo podeliti u ove grupe, tako se dele i astrološki znaci  a sami astrološki simboli idu u prilog tome ( svi astrološki simboli su podeljeni u tri simbola, krug, polumesec i mesec, a što se odnosi na duh, dušu i telo ). Astrološki znak  Blizanaca npr. je prvi intelektualni znak, i njime vlada planeta Merkur – koja jeste svesna planeta, pa kažemo da pripadnici ovog znaka, uopšteno naravno, vole da pričaju, da intelektualiziraju, leže im poslovi koji su vezani za komunikaciju  itd. Ipak, u natalnim kartama svake osobe postoje odnosi ili aspekti između planeta – pa recimo osobe mogu imati loše odnose između svesne  i nesvesne planete – što govori o njihovom  problemu na nivou intelekt – telo, te u odnosu na celokupnu natalnu kartu tek se može analizirati ovaj aspekt  tj. na kojoj životnoj oblasti će se odraziti i ispoljiti ovakav disbalans (glava i telo ne govore istim jezikom pa na psihofiziološkom nivou može doći do pojave strahova, paničnih napada, blokada u govoru, mislima, trema itd). Vrlo je bitno uraditi glavnu analizu psihofizičkog profila osobe koja dolazi na astrohealing, baš kao i svaki pihoterapeut, s tom razlikom što kroz seanse astroisceljivanja  dobijaju konkretni saveti kako tretirati  problematične aspekte  kroz setove pravila za svaki znak, planetu i aspekt koji prave probleme. Svaki znak ali i aspekt najbolje reaguje na određene holističke tehnike, na mesečeve faze ili pak na fizičke vežbe koje se mogu uključiti u isceljivanje u određenim vremenskim periodima.

Radionica o ASTRO ISCELJIVANJU održaće se u subotu 20.07.2019. od 11:00 do 16:30, u Ultrawell centru.

Prijavite se na telefon 062/802-22-03 ili mail ultrawellcentar@gmail.com

Predavač: Nataša Panić, profesionalni Astrolog

U dugogodišnjem radu sa mnogobrojnim klijentima, u kome je akcenat na holističkom pristupu i pomoći tokom konsultacije  sa klijentom, izdvaja se upravo polje interesovanja koje me  najviše privlači a koje istražujem – isceljivanje putem Astrologije. Astrohealing je skup tehnika specijalizovanih za svaki znak ili pak aspekt koji u natalnoj karti pravi problem. To mogu biti  emotivne, nesvesne ili pak zdravstvne teme koje osobu koče u razvoju i kao obrazac koji se  javlja tokom čitavog života u određenim životnim intervalima ili ciklusima što se u Natalnoj Karti može videti.  Upravo ovim tehnikama se mogu prevazići takvi periodi ali i razrešiti osnovni uzrok problema. O svemu ovome možete pročitati na mojim stranicama. 

Kroz svoju dugogodišnju praksu obratilo mi se nekoliko hiljada klijenata kojima sam uspešno pomogla. Stoga Vam stojim na raspolaganju da vam objasnim kako Astrologija utiče i određuje vaš život. Zato samo smelo napred i obratite mi se. U interaktivnoj komunikaciji sa Vama pokušaću da Vam predočim vašu kartu i pomognem da nađete rešenje za trenutnu situaciju zbog koje ste mi se i obratili.