radionice / 17.08 - 17.08.2019

CELODNEVNI ŠAMANSKI RETREAT NA FRUŠKOJ GORI

KORAK U ISTINSKU SLOBODU

Ševko Bajic Šamanske tehnike i terapijski šamanizam
10:00
Vila Davidović
CELODNEVNI ŠAMANSKI RETREAT NA FRUŠKOJ GORI- DUBOKI SOUL WORK
17.08.2019 - KORAK U ISTINSKU SLOBODU
 
Povratak izgubljenih delova duše - oslobađanje i isceljenje porodičnih senki i karme -usklađivanje postojanja sa misijom i svrhom duše, kreiranje posvećene vode, kađenje prostora i sveti krug, rad sa 7 senki koje upravljaju našim životima, putovanje u jezero sudbine i usklađivanje svoga postojanja sa izvornom misijom svoje duše...
 
Celodnevni retreat će se održati u Vili Davidović, put prema Topoli 161 A, Mađeloš (kontakt telefon Vila Davidović: 063 849 36 51) od 10:00 do 18:00 sati, 17 avgusta.- Subota. Zajednički polazak je organizovan u subotu u 09:00 sati ispred Ultrawell, u Novom Sadu (Gogoljeva 13 A). Molimo vas da se prijavite ukoiliko imate prevoz i voljni ste da podelite sa drugima. U odnosu na broj prijavljenih javljaćemo vam dali i koliko ima mesta.
 
Cena celodnevnog retrata je 80 eura. Uz sve potrebne materijale za rad u sklopu cene za sve učesnike je obezbeđen i vegetarijanski ručak (Ako ste na nekom specifičnom režimu ishrane onda vas molimo da u tom slučaju ponesete ručak za sebe). Prijave se primaju putem sledećih kontakata:ultrawellcentar@gmail.com, ili tel +381 62 80 222 03, najkasnije do ponedeljka 12 avgusta. Molimo vas bookirajte svoje mesto što pre jer je broj mesta radi dubine rada i potrebe za dodatnim tehnikama integracije ograničen.
 
Tokom ovog retreata:
Naučićemo kako da posvetimo prostor za naš rad, šta je sveti krug, kađenje prostora;
Uradićimo ceremoniju blagoslova Duvanom;
Naučićemo kako da radimo sa energijom 5 elemenata i simbolom energetske kugle za integraciju;
Naučićemo kako da napravimo svoju posvećenu vodu sa lekovitim i svetim biljkama (svi učesnici će na poklon dobiti po jednu bočicu ove posvećene vode koju ćemo svi zajedno kreirati kroz šamansko putovanje, rad sa većem isceljenja i namerom). Ova voda se kasnije koristi u svrhu pročišćenja pri meditaciji ili šamanskim putovanjima;
Povezaćemo se sa našim većem iscelenja;
Kroz duboko šamansko putovanje SHADOW WORK, putovaćemo u grad senki, kako bi se susreli sa 7 senki koje kreiraju programe i traume u našoj porodici, ali upravljaju i našim postojanjem.
Kroz tehnike integracije otpustićemo i transformisati energiju svake od ovih senki, kako bi i nama i našoj porodici doneli potrebno iscelenje i integraciju;
Kroz šamansko putovanje do „jezera sudbina“ osvestićemo šta je naša izvorna misija radi koje smo došli u ovaj život a kroz ceremoniju integracije otpustićermo sve ono što nas sprečava da živimo tu misiju.
 
VODITELJ RADIONICE: ŠEVKO BAJIĆ- ŠAMANSKI PRAKTIČAR I TVORAC ŠAMANSKOG SISTEMA POVEZIVANJA- ISCELENJA- INTEGRACIJE I TRANSFORMACIJE: SVETI KRUG!
Prvu šamansku inicijaciju i povezivanje sa totem životinjom moći dobio 1986 godine od kada se zanima za šamanizam. Posljednjih 10 godina aktivno praktikuje šamanizam pod vođstvom različitih učitelja. Integrišući šamanske prakse iz različitih formi šamanizma osmislio i kreirao jednostavan sistem SVETI KRUG koji kroz različite šamanske tehnike, praktikanta vode putem povezivanja- iscelenja- integracije i transformacije, sve do najvećeg stepena lične slobode. Završio je petogodišnji studij Homeopatije a više od 25 godina praktikuje vođene meditacije i bhakti yogu. Autor je dvije knjige o šamanizmu: PJESMA MALOG MEDVJEDA – u formi iskrene i autentične priče o transformaciji kroz šamanizam kroz priču iz vlastitog života, i PJESMA DUŠE- praktični priručnik i vodič kroz osnove šamanske prakse.