edukacija / 21.12 - 22.12.2019

DUHOVNO VEĆE I SVETI KRUG

Šamanska radionica

Ševko Bajic Šamanske tehnike i terapijski šamanizam
10:00
Ultrawell centar

ŠAMANSKA RADIONICA - DUHOVNO VEĆE I SVETI KRUG 21- 22. DECEMBAR - NOVI SAD (oba dana.od 10:00 do 17:00 sati).
Želite li zakoračiti na put svoje potpune slobode, mudrosti i integracije? Prijavite se na šamansku radionicu i naučite tehnike i znanja koje će vam pomoći da osvestite i povežete se sa svojim potencijalom i skrivenim resursima.

Radionica ce odrzati prostorijama Ultrawell centra, Gogoljeva 13A- Novi Sad.

Šamanizam je jedan od najstarijih oblika duhovnosti na zemlji čiji principi se i danas primjenjuju u mnogim kulturama i gotovo svim narodima svijeta. Nakon više od 30 000 godina smatra se jednim od najcelovitijeg načina za rad na sebi jer korak po korak praktičara vodi do povezivanja sa svojim najdubljim identitetom, kroz duboke uvide i osvestavanje veza i odnosa sa spiritima, manifestovanim i nemanifestovanim realnostima, a time i do individualnog iscjeljenja. Bit šamanizma je isceljenje sebe, nasih predaka, nase zemlje- celog sveta i svega sa cim smo povezani.

Samo prvih 15 prijavljenih koji uplate avans za ovu radionicu će imati priliku da nam se pridruže. Molimo vas da se prijavite što pre putem sljedećih kontakata: ultrawellcentar@gmail.com, sevko@sevko.org, ultrawellcentar@gmail.com, ili tel +381 62 80 222 03;

Ovo nije samo radionica na kojoj cemo nauciti brojne samanske tehnike vec i prilika za individualni rast i razvoj kroz healing podrsku koja ce biti pruzena svim ucesnicima.

Kroz dvodnevnu radionicu možete:
Naučiti šta je Polje i Namera, šta je i kako se kreira i održava Sveti krug;
Povezati se i aktivirati astralni šamanski oltar sa 5 elemenata;
Naučiti čišćenje prostora uz korištenje biljaka moći;
Naučiti ceremoniju vatre;
Naučiti povezati se i otkriti svoju životinju moći te naučiti kako iskoristiti njenu energiju i duhovno vodstvo;
Naučiti kako se izvode šamanska putovanja sa namerom;
Naučiti putovanja kroz tri sveta, njihovu svrhu i namenu;
Povezati se sa energijom zemlje, za individualni rad i isceljenje;
Povezati se sa svojim duhovnim vodičima, osvestiti njihovu misiju i ulogu koju imaju u vašim životima;
Povezati se sa energijom predaka kako biste mogli ostvariti vaše pune potencijale u životu;

Radionicu vodi Ševko Bajić, šamanski praktičar i tvorac šamanskog sistema povezivanja – isceljenja – integracije i transformacije SVETI KRUG. Prvu šamansku inicijaciju i povezivanje sa totem životinjom moći dobio je 1986 god. Posljednjih 10 god aktivno prakticira šamanizam integrirajući različite šamanske forme osmislio je i kreirao jednostavan sistem Sveti Krug koji kroz različite šamanske tehnike praktikanta vodi putem povezivanja, isceljenja, integracije i transformacije sve do najvećeg stupnja osobne slobode. Završio je petogodišnji studij Homeopatije a više od 25 god. Prakticira vođene meditacije i bhakti jogu. Autor je dvije knjige o šamanizmu: PJESMA MALOG MEDVJEDA – u formi iskrene i autentične priče o transformaciji kroz šamanizam i Praktični priručnik i vodič kroz osnove šamanske prakse.