edukacija / 21.02 - 21.02.2020

Sedam generacija predaka

Fraktali

18:00
Ultrawell centar

SEDAM GENERACIJA PREDAKA
RADIONICA - FRAKTALI


Porodično stablo koje obuhvata sedam generacija predaka (126 osoba) crtamo da bismo izrazili ljubav i poštovanje prema ljudima koji su naša istorijska i biološka stvarnost. Naši preci, sve da o njima ništa ne znamo ili da nismo svesni njihove važnosti, govore kroz naš DNK u svakoj ćeliji našeg organizma.

Crtajući porodično stablo mi zapravo shvatamo da smo tek jedan sićušni deo, čestica koja reflektuje celinu. Na taj način mi kao jedinke odražavamo kvalitete cele naše porodice. Svojstva naših predaka predaju se na pokoljenja ali mi smo u prilici da se menjamo i da svakoga dana činimo izbore te na taj način menjamo i svoje pretke i potomstvo. Stoga, porodično stablo treba propustiti kroz sebe i osetiti u sebi, jer kakvi smo mi takvo je i celo stablo (fraktalnost).

Na radionici ćemo zahvaljujući pomalo zaboravljenim znanjima, naučiti kako svako od pokoljenja deluje na nas. Saznaćemo kako i ko nam prenosi sposobnosti i talente. Ko su čuvari harmonije, radosti i blagostanja i sa kojim planetama je svako pokoljenje povezano. Takođe, ko je zadužen za misiju roda i još mnogo toga.

Porodično stablo možemo da crtamo na više načina. To može da bude drvo, dvorac, lepeza, mandala, točak ili na drugi zrakasti i simetričan način, dajući time jedak značaj različitim krvnim linijama.

Crtaćemo slobodnom rukom a bojiti drvenim bojicama i flomasterima, po želji.

Sav materijal je obezbeđen.

Voditelj radionice je Aleksandra Marjanović sertifikovani instruktor (II nivo) i član međunarodne asocijacije "Projection".

DATUM: 21.02.2020. ( petak )
VREME: 18:00 - 21:00
MESTO: Ultrawell centar, Gogoljeva 13 A, Novi Sad

Informacije i prijave: 062/802-22-03