seminari / 25.04 - 25.04.2020

Ritual vatre + hod po žaru!

SEMINAR KOJI MENJA ŽIVOT NA BOLJE!

Neven Carin Iscelitelj, šaman, majstor rituala hodanja po vatri.
14:00
Ultrawell centar

SEMINAR KOJI MENJA ŽIVOT NA BOLJE !!!

Vatra je simbol Božanske ljubavi. Za razliku od zemlje, vode i zraka, ona je jedini elemenat koji ne može biti onečišćen.

Vatra simbolično sagorijeva sve što je loše u nama. Ona razara ustaljene obrasce razmišljanja i ponašanja te nas otvara novim mogućnostima.

U prirodnom okruženju na imanju nadomak Zrenjanin, s početkom u 14.00 sati krećemo na put novih spoznaja i učenja, kako o životu tako i o sebi samima. Drevne tehnike i metode iscjeljivanja tijela, duha i uma koje naučite u toku cjelodnevnig seminara ostaju vaše znanje za cijeli život.

Svi smo čuli za dobrobiti bosonogog hodanja, posebno u prirodnom okruženju po travi, rosi, vodi, kamenju... To se događa zbog toga jer se na stopalu nalaze točke, poznate u medicini kao akupunkturne točke, koje su povezane sa svim organima u tijelu. Hodajući po raznovrsnim podlogama, mi stimuliramo i masiramo sve organe u našem tijelu te smo svjedoci poboljšanja raspoloženja, dolaska energije te nestanka raznih tegoba i bolesti. Ali za hodanje po prirodnim elementima, potrebno je duže vrijeme dok se ne dogodi promjena u tijelu. Ako želimo trenutno pobuditi sve organe u našem tijelu, najjači je elemenat vatre.

Uz celodnevni seminar, duhovno čišćenje i pripremu, oko 21.00 sat, najhrabriji će imati prilike sami prohodati po žeravici.

Posle seminara organizovana je podela diploma kao i večera.
-------------------------------------------------------------------------------------------
Svojim dugogodišnjim iscjeliteljskim iskustvom i radom sa elementom vatre, majstor vatre Neven Carin garantira svim sudionicima sretan i uspješan prelazak preko žeravice ali odluku moraju donesti sami.

Učesnici će moći poneti kući i VATRENE AMAJLIJE kao simbol i podsetnik na taj dan! ( Ako sam mogao/la hodati po žeravici, mogu sve ). Izrađuje ju majstor vatre nakon seminara u posebnom ritualu spajanja vašeg srca sa energijom vatre . Vatrena amajlija vibrira vašom željom i privlači tu situaciju u vaš život . Vatrena amajlija je jedna od najmoćnijih amajlija u svijetu .

Zašto hodanje po žeravici:

> Za dodatan izvor energije
> Za nestanak dugogodišnjih tegoba i bolesti
> Za sposobnost suočavanja s konfliktnim situacijama
> Za bolje partnerske odnose
> Za povećanje samosvesti i kreativnosti
> Za dovođenje tela u harmoniju
> Za čišćenje loše karme i raznih zavisnosti
> Za pomlađivanje tela
> Za oslobađanje od stresa, briga, strahova
> Zato što je vatra jedan od četiri osnovnih prirodnih elemenata koji omogućava najbržu preobrazbu

-------------------------------------------------------------------------------------------
Hodanjem po žeravici dešava se reset ljudskog kompjutera, „vraćanje na fabričke postavke“ usled čega, čovek dobiva više energije koja mu je data rođenjem a koju je izgubio tokom godina.

Ritual hodanja po žeravici je jedan od najstarijih rituala pročišćenja tela, uma i duha na planeti Zemlji.

Od pamtiveka se izvodio u različitim kulturama kao način pročišćavanja, susretanja s krajnjom neizrecivom istinom. Kroz celu zabeleženu istoriju, hodanje po žeravici praktikovali su šamani, sveštenici i obični ljudi, kao deo religijskog rituala ili isceliteljske ceremonije.

Za sam ritual, između ostaloga, potrebna je predanost i opuštenost kako bismo elementu vatre dozvolili da nas bose prenese preko žara i tako spali inferiorne delove našeg bića - naše mane, probleme, bolesti pa čak i lošu karmu.
-------------------------------------------------------------------------------------------
Nije neophodno da čovek unaprijed stvori odluku da će proći kroz vatru. Dovoljno je da se odluči doći na seminar i proći pripremu. Već samo sudelovanje na seminaru je krajnje pročišćavajuće iskustvo. Niko nije obavezan zakoračiti u vatru. Odluku da se preda vatri većina ljudi donosi u zadnji čas kada u sebi oseti njezin poziv.

Stoga, ako se tokom hodanja po žeravici osoba mentalno i emotivno usmeri na ostvarenje nekog cilja, tendencija je da se taj cilj u razdoblju nakon seminara, veoma brzo postiže.

Odabrani cilj može biti materijalne ili duhovne prirode, poboljšanje zdravlja ili emotivnih odnosa.

Dok prelazite preko vatre otvarate vrata u novi život.

Promenite svoj život na bolje !
------------------------------------------------------------------------------------------
Hodaju svi, stari i mladi, muškarci i žene, pojedinačno ili kao obitelj, bez obzira na stepen obrazovanja ili posao koji obavljaju pa tako hodaju i piloti, trgovci, inženjeri, direktori, frizeri, menadžeri...

Osnova hodanja po vatri je da se združimo s ognjem i da postanemo jedno s ognjem.

To iskustvo nam pomaže u svakodnevnom životu kada se pojavi pred nama naizgled nepremostiva prepreka, od tada, sećajući se iskustva žeravice mi možemo reći, čak i kad se činilo nemoguće, ja sam uspio!

Najveći zadatak vatre je da zapali naš unutrašnji oganj koji je postao slabiji tokom našeg života radi naših stresova i životnih okolnosti; da isceli Vaša loša stanja, bolesti i tegobe i otvori Vam nove puteve u vašem životu.
-------------------------------------------------------------------------------------------
BESPLATNO PREDAVANJE o prirodnim metodama iscjeljivanja i hodu po žeravici - 24.04.2020. u 19:00 - Ultrawell centar, Gogoljeva 13 A
-------------------------------------------------------------------------------------------
PODACI O SEMINARU:

DATUM SEMINARA : 25.04.2020.
TRAJANJE OD 14 DO 00h
MESTO: Babin Salaš, na pola puta Novi Sad - Zrenjanin
RANE PRIJAVE imaju -30% popusta na seminar

U cenu je uključeno predavanje o duhovnom pročišćavanju elementom vatre, radionica načina/metoda za poboljšanje kvalitete života, hodanje po žeravici, diploma te večera

MESTO ODRŽAVANJA: U čistoj prirodi, na imanju nadomak Zrenjanina.

INFORMACIJE I PRIJAVE:
062/802-2203 ultrawellcentar@gmail.com
ili direktno kod voditelja Nevena Carin 00385 91 565 4848

YOUTUBE - Emisija Na rubu znanosti – Hod po žaru

Https://Www.Youtube.Com/Watch?V=R4NRPVJls6c

-------------------------------------------------------------------------------------------
Komentari učesnika nakon Hodanja po žeravici:


Akademik, prim. dr Boro Vujasin, Novi Sad

Bilo mi je drago da sam bio učesnik tvoga seminara i HODANJA PO ŽARU, koji je bio u okolini Novog Sada 23.11.2019.g.

Ti si jedan od onih retkih, koji jeste primer i koji ljudima dokazuje da "Nemoguće je moguće".

Veoma si prirodan, jednostavan, prihvatljiv, spontan i VERUJUĆI.

Pokazao si i dokazao prisutnima da mogu, ukoliko istinski žele da promene svoj život i svoje okruženje na bolje.

Hvala ti.

Sve N A J B O Lj E.

Od srca,

Akademik, prim. dr Boro Vujasin


Miroslava Vukelic, Novi Sad

Zahvaljujem na primljenoj zahvali mada sam u dilemi ko i kome treba da se zahvali za provedena dva dana subotu i nedelju i petak uvece.Toliko lepih emocija pametnih, i korisnih informacija, toliko razlicitih osoba po starosti, polu,predznanju, ocekivanjima, razlozima zbog kojih su tu gde su, a zasto ne reci i sa razlicitim strahovima sa kojima s svako borio na svoj nacin.

Malo cu o sebi.pozvala me je snaja a nije bilo sanse da odbijem jer sam joj u svemu i u teskim trenucima podrska.Izdvojicu samo dva trenutka da ne gnjavim.Prvi je sam dolazak na salas i potpuna dilema o tome sta cu ja tu i jos gore kako cu ja to sve obaviti.Kako je dan odmicao mislim na subotu tako je sve dolazilo na svoje mesto da bih negde oko 21 i 30 bila nestrpljiva da se dogodi prelaz preko zara.Ucinila sam te korake, bez straha shvatajuci da sam tog trenutka u pravo vreme i na pravom mestuaj.Subota je opet nesto sasvim drugo,dan pun dobrog raspolozenja,druzenja i dobrih vibracija.

Bila sam u zivotu na mnogo dogadjaja sirom sveta i mada su sve teme i dogadjaji bili vezani za zdravlje ishranu nacin zivota i sl.ovaj seminar sa majstorom vatre u tvom liku Nevene Carin je bio i ostace nesto nezaboravno i nikada dozivljeno do sada. Imam u glavi sliku ponovnog vidjenja u aprilu i vec mu se radujem.

Puno uspeha u zivotu i radu,svu srecu porodici i srdacan pozdrav Miroslava Vukelic


T.P.,Jastrebarsko

Vezano za hodanje po žeravici, sve skupa je bilo odlično, svidjela mi se priprema i sami hod. Osim hodanja mene se posebno dojmilo i za to ti svaka čast i priznanje tvoje iscjeliteljske moći koje si lijepo prezentirao na meni, tvoje kretanje rukom na mojim leđima gdje me ukočilo i osjećaj kako s spuštanjem tvoje ruke ukočenost putuje prema dolje i izlazi van, jednom riječju RESPECT.

Eto toliko od mene i želim ti puno sreće i uspjeha iako sumnjam da će ti trebati, pošto tvoja dijela pokazuju koliko si dobar.

Pozdrav

T.

J.Z., Zagreb

Prvo moram naglasiti da Vaš pristup, objašnjenja i vođenja su tako jednostavni i sugestivni da hodanje po žeravici je prirodan nastavak. Kada smo dolazili, nisam mislila da bih se upustila u avanturu zvanu ,,žeravica,, - a suprug je bio siguran da to nije za njega jer je jako osjetljiv na toplinu - ali bilo je tako prirodno to napraviti.

Nismo imali nikakovih opeklina ili neugoda ni u tom trenutku niti poslije, ali osjećamo neke promjene, naravno na bolje. Tako suprug na desno oko vidi bistrije i u čitavom tijelu se osjeća laganiji, kao da ima koju godinu manje nego što ima.

Ja, koja imam uvijek problem sa ravnotežom, kao da sam postala stabilnija i to kao da sam čvršće povezana sa zemljom, ali me noge ne bole. Spavala sam izvrsno, uključivo i da prošlu noć sam spavala skoro osam sati, što za mene, koja se budim oko 4 sata ujutro, je pravi zgoditak. i dišem dobro!

Biti će mi drago ponoviti ovo iskustvo... J.Z.R.P.,Zaprešić

Carinovi plamičci čine oganj dobra a protiv zla u nama.
Nevenova vatra čudotvorno djeluje a čovjek joj se spontano predaje i vjeruje. Rezultat je pročišćenje tijela i duha objašnjivo samo iscjeliteljevom intuicijom i misterij vjerovanja u taj fenomen poznat već milenijuma.

OSOBNO ISKUSTVO R.P.


Z.M.,Zagreb

Neven, hvala za sve, na ugodnom i korisnom provedenom danu sa svima, hodanju na "1000 stupnjeva".
Hodanje po žeravici poseban doživljaj, preporučam svima i starim i mladim i bolesnima i zdravima.
Svako će naći oduševljenje i dodatni poticaj za sebe, nadvladati strah i uživati u tome, tako da je sigurno kasnije sve lakše, ako čovjek ima u mislima:"ako sam prošao žeravicu onda mogu sve"
Hvala


A.P. Bled , SLOVENIJA

Pozdravljen Neven. Puno ti iz srca hvala ❤ Još sabirem sve osječaje... bilo je božanstveno. Od početka pa još traje i trajat če .

Imaš Božju moč da pomažeš ljudima. Hvaljen si. I izabran.
Nisam očekivala nešto tako ljepo... Puno ljubavi i dobrote i svega dobroga ❤ Bila sam več na osobnih duhovnih radionica... Bilo je dobro i promjenila se. I zahvalna sam.
A Kod tebe stvarno dolazi od srca i Boga ❤
I sve se dogodi u pravo vrijeme i niti malo slučajno.

Neven HVALA TI ❤❤❤
Sve dobro želim.
HvaLa ti što si me čuvao ❤ I opogumio me.


LU KA , SLOVENIJA

Neven it was a great experience with FIREWALKING under your guidance on your beautiful location. And the Full Moon was there too.
See you next time


Z.B.

Dragi Nevene,

Hvala ti mnogo!
Bilo je izvrsno, uspio si kreirati tako kvalitetan i snazan proces i dinamiku u grupi, te tako kvaltetnu atmosferu u ljudskom i radnom smislu da je izgledalo kao da se poznajemo puno duze i da smo se vec i ranije sretali, sto i jesmo u druzbama iz ranijih zivota...

Nastavljamo...,
Zdravko