usluge / 11.11 - 11.11.2020

Energetsko čišćenje čistim, pčelinjim voskom

Znanje i veština zasnovana na dugodišnjoj tradiciji

Energetsko čišćenje Aure pčelinjim voskom
Vosak daje informacije, čisti i popunjava.

Čišćenje aure voskom je jednostavna ali duboka metoda energetskog čišćenja na fizičkoj, emotivnoj, mentalnoj i duhovnoj ravni. Može se koristiti kao podrška u svim situacijama, dovodi u harmoniju sve što nije u ravnoteži i čisti auru. Metoda koju Branka Mraz primenjuje oslanja se na snagu prirodnih elemenata, susreta vatre i vode, biljnog i životinjskog sveta, kao i mudrosti pčela. “Pčela u cvetu nalazi samo nektar, zaobilazi otrov, odvaja zlo od dobrog, razlikuje istinu od neistine.”.

'Proces uključuje čišćenje aure voskom, informisanje vode i nastavlja se tokom sna “ kada duša govori sa Bogom ”, dobija informacije i navodi za razrešenje problema. Veoma blagotvorna metoda koja može samo da pomogne i nikako da škodi. Moguće je čišćenje prostora sa negativnom prošlošću i lošim energijama, kao prva pomoć ili kao podstrek daljem duhovnom rastu.

Terapija pčelinjim voskom je vrlo rasprostranjena metoda u centralnoj Aziji, kojim se ljudi, životinje, kuće i zemljišta oslobađaju od stranih i opterećujućih energija, da bi se ponovo postigao telesni i duševni balans. Ja sam je naučila od poznate Kazahstanske isceliteljke Saire Serikbayeve koja je ovu prastaru metodu dovela do perfekcije tako da se jasno mogu očitati oštećenja u auri, opterećenja iz prošlosti ali i sadašnja još neosvešćena( “ zle oč i”, ” prokletstva ”, strahovi...) i ponovo sve dovesti u balans. Vosak daje informacije, čisti i popunjava.' - Branka Mraz, šamanski praktičar.

Sreda 11.11.2020.
14h - 19h
Kontakt telefon za zakazivanje termina 062/802-22-03