radionice / 10.04 - 11.04.2021

ŠAMANSKA RADIONICA PRELAZAKA

FRUŠKA GORA

Ševko Bajic Šamanske tehnike i terapijski šamanizam
10:00
Fruška Gora
NAUČITE KAKO DA „ISPRIČATE“ DRUGAČIJU PRIČU VAŠEG ŽIVOTA I VAŠE DUŠE ZA VAŠE NAJVEĆE DOBRO!

Radionica prelazaka nas vodi kroz četiri najbitnija prelaska: rođenje, manifestovanje, roditeljstvo i odlazak, kao ključne dionice naše vremenske linije potrebne za potpunu integraciju energiju duše. Kroz ovu radionicu, šamanska putovanja i ceremonije koje ćemo kreirati, otpustićemo sve ono što je sprečilo neki od prelazaka i integrisati delove duše koji su ostali zarobljeni u bilo kojem trenutku naše vremenske linije, te manifestovati energetsko postojanje našeg prelaska u trenutak sadašnjosti. Na ovaj način, u našem postojanju, u našu energetsku vremensku liniju tkamo nove kvalitete, darove i scenarije za naše najveće dobro i potpunu slobodu.
 
Šamanska vikend/radionica će se održati na Fruškoj Gori, 10- 11 april od 10 do 18 sati. Zajednički polazak je organizovan u subotu u 09:00 sati ispred Ultrawell, u Novom Sadu (Gogoljeva 13 A). Molimo vas da se prijavite što prije jer je broj mjesta ograničen. Sami nosite hranu i piće a moguće je naručivanje iz obližnjeg restorana. Cijena vikend/radionice je 100 eura. Informacije i prijave putem sledećih kontakata: ultrawellcentar@gmail.com, ili tel +381 62 80 222 03. Molimo vas bookirajte svoje mesto što pre jer je broj mesta radi dubine rada i potrebe za dodatnim tehnikama integracije ograničen.
 
OPIS RADIONICE:
Ako bi vaš sadašnju život bio priča koju vrijedi ispričati- šta bi bilo zapisano u vašoj priči? Da li vam se dopada početak, da li je bilo dovoljno radosti, nadahnuća i manifestovanja i da li i na koji način imate viziju završetka priče vaše duše? Ispričati priču naše duše u našem postojanju u životu sveta je misija svakoga od nas- ali zahteva da naš život živimo u punoj svjesnosti postojanja- na svim nivoima.

Drevni šamani postojanje i život dele u 8 tačaka/portala prelazaka i kada se otvaraju oni postaju portali u kroz koje možemo zakoračiti u svoju slobodu:
1. PORTAL BOŽANSKOG: U ovoj tačci kao duša odlučujemo da se rađamo u ispunjenu svete misije naše naše duše;
2. PORTAL ZAČEĆA: U ovoj tačci tkamo našu sudbinu darovima predaka i pretkinja iz naše prošle i buduće predačke linije;
3. PORTAL ROĐENJA: U ovoj tačci, našim rođenjem u stvoreni svijet donosimo viziju;
4. PORTAL HRABROSTI: Nastupa oko sedme godine našeg života i u ovoj tačci trebamo zakoračiti iz našeg djetinjstva u našu mladost, iz straha i potrebe za zaštitom u našu hrabrost i određen stepen neovisnosti;
5. PORTAL MANIFESTOVANJA: Nastupa oko 14 godine našeg života i traje sve do 24 godine života, kada učimo da se manifestujemo kao odrasli muškarci i žene i kada učimo da razliku između naših potreba za naše najveće dobro i nagona.
6. PORTAL RODITELJSTVA: Nastupa od 24 godine našeg života i traje sve do naše 36 godine. Ovo je početak naše mudrosti predaka i u ovoj tačci učimo dvije mudrosti, mudrost davanja slobode i mudrost učitelja;
7. PORTAL PREDAKA: Nastupa oko 56 godine našeg života i polako nas uvodi u energiju naših predaka, kada je potrebno da naučimo mudrosti personalnog isceljenja, isceljenja zajednice, kako bi smo u trenutku našeg odlaska, onima koji dolaze poslije nas, deci naše dece mogli predati čistu energiju a nama pokloniti potpunu slobodu.
8. PORTAL ODLASKA: Prilika za ovaj portal se otvara od naše 72 godine života. Prelazak odlaska znači umiranje u punoj svjesnosti, bez straha i sa potpunim uverenjem da je ovo posljednji i najvažniji korak u našu personalnu slobodu.
Drevna šamanska mudrost nas već hiljadama godina podučava da je naše životno iskustvo dragocjeni dar, prilika za manifestovanje našeg najvećeg dobra. Svako putovanje duše u manifestovanju života je pesma koju smo došli ispevati i san koji smo došli odživeti. Generalno postoje dve vrste ljudi, oni oni koji žive život i oni kojima se život dešava, tj. oni koje život živi. Drevni šamani nam govore da je jedna od najvećih zabluda ili moći kojima senke naše duše upravljaju našim postojanjem, uvjerenje da u našoj sudbini samo na jedan način možemo živeti naš život. Šamani i mistici znaju da je naš život daleko više od življenja, da uključuje iskustvo naše duše, energetsko manifestovanje i sve što se dešava u našem životu je važno. Sve što se dešava u našem životu je smisleno i tu je sa razlogom. Delovati svesno kroz ove portale znači osloboditi energije koje iz bilo kojeg razloga mogu biti blokirane u našoj vremenskoj liniji i pokloniti sebi slobodu. Ovo zapravo znači „pričanje“ potpuno drugačije priče naše duše i našeg života. Za većinu ljudi koji svoj život ne žive svesno to zapravo znači da nikada nisu kompletirali ove prelaske, iako su se rađali, odrastali i starili, njihovi spiriti ili delovi duše su ostali zaglavljeni u nekom od prethodnih perioda života. Na ovaj način nikada ne živimo trenutak sada, naša duša je ili zarobljena u realnostima prošlosti ili u očekivanjima i projekcijama budućnosti naše vremenske linije.
 
VODITELJ RADIONICE:
ŠEVKO BAJIĆ- ŠAMANSKI PRAKTIČAR I TVORAC ŠAMANSKOG SISTEMA POVEZIVANJA- ISCELJENJA- INTEGRACIJE I TRANSFORMACIJE: SVETI KRUG!
Prvu šamansku inicijaciju i povezivanje sa totem životinjom moći dobio 1986 godine od kada se zanima za šamanizam. Posljednjih 14 godina aktivno praktikuje šamanizam pod vođstvom različitih učitelja. Integrišući šamanske prakse iz različitih formi šamanizma osmislio i kreirao jednostavan sistem SVETI KRUG koji kroz različite šamanske tehnike, praktikanta vode putem povezivanja- isceljenja- integracije i transformacije, sve do najvećeg stepena lične slobode. Završio je petogodišnji studij Homeopatije a više od 25 godina praktikuje vođene meditacije i bhakti yogu. Autor je dvije knjige o šamanizmu: PJESMA MALOG MEDVJEDA – u formi iskrene i autentične priče o transformaciji kroz šamanizam kroz priču iz vlastitog života, i PJESMA DUŠE- praktični priručnik i vodič kroz osnove šamanske prakse.