edukacija / 17.04 - 17.04.2021

Životno pročišćavanje elementom vatre uz mogućnost hoda po žeravici!

13:00
Zrenjanin

SEMINAR KOJI MENJA ŽIVOT NA BOLJE !!!

U prirodnom okruženju na imanju nadomak Zrenjanin, s početkom u 13.00 sati krećemo na put novih spoznaja i učenja, kako o životu tako i o sebi samima.

Uz celodnevni seminar, duhovno čišćenje i pripremu, oko 20.00 sat, najhrabriji će imati prilike sami prohodati po žeravici. 

Posle seminara organizovana je podela diploma kao i večera.

Učesnici će moći poneti kući i VATRENE AMAJLIJE kao simbol i podsetnik na taj dan! ( Ako sam mogao/la hodati po žeravici, mogu sve )

 

 Zašto hodanje po žeravici:

 •  Za dodatan izvor energije
 •  Za nestanak dugogodišnjih tegoba i bolesti
 •  Za sposobnost suočavanja s konfliktnim situacijama
 •  Za bolje partnerske odnose
 •  Za povećanje samosvesti i kreativnosti
 •  Za dovođenje tela u harmoniju
 •  Za čišćenje loše karme i raznih zavisnosti
 •  Za pomlađivanje tela
 •  Za oslobađanje od stresa, briga, strahova
 •  Zato što je vatra jedan od četiri osnovnih prirodnih elemenata koji omogućava najbržu preobrazbu

 

Hodanjem po žeravici dešava se reset ljudskog kompjutera, „vraćanje na fabričke postavke“ usled čega, čovek dobiva više energije  koja mu je data rođenjem a koju je izgubio tokom godina.

Vatra je simbol Božanske ljubavi. Za razliku od zemlje, vode i zraka, ona je jedini elemenat koji ne može biti onečišćen.

Vatra simbolično sagoreva sve što je loše u nama. Ona razara ustaljene obrasce razmišljanja i ponašanja te nas otvara novim mogućnostima.

U susretu s vatrom čovek se suočava s nizom obrazaca, unutarašnjih strahova, neodlučnosti i slabosti. Svesnom odlukom osobe da zakorači u vatru, ista razgrađuje svoje negativne obrasce, usmerava se na uspeh i praćenje istine.

Ritual hodanja po žeravici je jedan od najstarijih rituala pročišćenja tela, uma i duha na planeti Zemlji.

Od pamtiveka se izvodio u različitim kulturama kao način pročišćavanja, susretanja s krajnjom neizrecivom istinom. Kroz celu zabeleženu istoriju, hodanje po žeravici praktikovali su šamani, sveštenici i obični ljudi, kao deo religijskog rituala ili isceliteljske ceremonije.

Za sam ritual, između ostaloga, potrebna je predanost i opuštenost kako bismo elementu vatre dozvolili da nas bose prenese preko žara i tako spali inferiorne delove našeg bića - naše mane, probleme, bolesti pa čak i lošu karmu.

Nije neophodno da čovek unaprijed stvori odluku da će proći kroz vatru. Dovoljno je da se odluči doći na seminar i proći pripremu. Već samo sudelovanje na seminaru je krajnje pročišćavajuće iskustvo. Niko nije obavezan zakoračiti u vatru. Odluku da se preda vatri većina ljudi donosi u zadnji čas kada u sebi oseti njezin poziv.

Stoga, ako se tokom hodanja po žeravici osoba mentalno i emotivno usmeri na ostvarenje nekog cilja, tendencija je da se taj cilj u razdoblju nakon seminara, veoma brzo postiže.

Odabrani cilj može biti materijalne ili duhovne prirode, poboljšanje zdravlja ili emotivnih odnosa.

 

Dok prelazite preko vatre otvarate vrata u novi život.

 • Promenite svoj život na bolje !

 

Hodaju svi, stari i mladi, muškarci i žene, pojedinačno ili kao obitelj, bez obzira na stepen obrazovanja ili posao koji obavljaju pa tako hodaju i piloti, trgovci, inženjeri, direktori, frizeri, menadžeri...

Osnova hodanja po vatri je da se združimo s ognjem i da postanemo jedno s ognjem.

To iskustvo nam pomaže u svakodnevnom životu kada se pojavi pred nama naizgled nepremostiva prepreka, od tada, sećajući se iskustva žeravice mi možemo reći, čak i kad se činilo nemoguće, ja sam uspio!

Najveći zadatak vatre je da zapali naš unutrašnji oganj koji je postao slabiji tokom našeg života radi naših stresova i životnih okolnosti; da isceli Vaša loša stanja, bolesti i tegobe i otvori  Vam nove puteve u vašem životu.

 

PODACI O SEMINARU:

DATUM: 17.04.2021.

TRAJANJE: 13:00 - 23:00h

U cenu je uključeno predavanje o duhovnom pročišćavanju elementom vatre, radionica načina/metoda za poboljšanje kvalitete života, hodanje po žeravici, diploma te večera 

MESTO ODRŽAVANJA: U čistoj prirodi, na imanju nadomak Zrenjanina.

INFORMACIJE I PRIJAVE: 062/802-2203 ultrawellcentar@gmail.com

YOUTUBE - Emisija Na rubu znanosti – Hod po žaru

https://www.youtube.com/watch?v=r4NRPVJls6c

 

 

Komentari učesnika nakon Hodanja po žeravici:

T.P.,Jastrebarsko

Vezano za hodanje po žeravici, sve skupa je bilo odlično, svidjela mi se priprema i sami hod. Osim hodanja mene se posebno dojmilo i za to ti svaka čast i priznanje tvoje iscjeliteljske moći koje si lijepo prezentirao na meni, tvoje kretanje rukom na mojim leđima gdje me ukočilo i osjećaj kako s spuštanjem tvoje ruke ukočenost putuje prema dolje i izlazi van, jednom riječju RESPECT.

Eto toliko od mene i želim ti puno sreće i uspjeha iako sumnjam da će ti trebati, pošto tvoja dijela pokazuju koliko si dobar.

Pozdrav

T.

J.Z., Zagreb

Prvo moram naglasiti da Vaš pristup, objašnjenja i vođenja su tako jednostavni i sugestivni da hodanje po žeravici je prirodan nastavak. Kada smo dolazili, nisam mislila da bih se upustila u avanturu zvanu ,,žeravica,, - a suprug je bio siguran da to nije za njega jer je jako osjetljiv na toplinu - ali bilo je tako prirodno to napraviti.

 Nismo imali nikakovih opeklina ili neugoda ni u tom trenutku niti poslije, ali osjećamo neke promjene, naravno na bolje. Tako suprug na desno oko vidi bistrije i u čitavom tijelu se osjeća laganiji, kao da ima koju godinu manje nego što ima.

 Ja, koja imam uvijek problem sa ravnotežom, kao da sam postala stabilnija i to kao da sam čvršće povezana sa zemljom, ali me noge ne bole. Spavala sam izvrsno, uključivo i da prošlu noć sam spavala skoro osam sati, što za mene, koja se budim oko 4 sata ujutro, je pravi zgoditak. i dišem dobro!

 Biti će mi drago ponoviti ovo iskustvo... J.Z.

 

R.P.,Zaprešić

Carinovi plamičci čine oganj dobra a protiv zla u nama. 
Nevenova vatra čudotvorno djeluje a čovjek joj se spontano predaje i vjeruje. Rezultat je pročišćenje tijela i duha objašnjivo samo iscjeliteljevom intuicijom i misterij vjerovanja u taj fenomen poznat već milenijuma.

OSOBNO ISKUSTVO R.P.


Z.M.,Zagreb

Neven, hvala za sve, na ugodnom i korisnom provedenom danu sa svima, hodanju na "1000 stupnjeva".
Hodanje po žeravici poseban doživljaj, preporučam svima i starim i mladim i bolesnima i zdravima.
Svako će naći oduševljenje i dodatni poticaj za sebe, nadvladati strah i uživati u tome, tako da je sigurno kasnije sve lakše, ako čovjek ima u mislima:"ako sam prošao žeravicu onda mogu sve"
Hvala 


A.P. Bled , SLO

Pozdravljen Neven. Puno ti iz srca hvala ❤ Još sabirem sve osječaje... bilo je božanstveno. Od početka pa još traje i trajat če . 

Imaš Božju moč da pomažeš ljudima. Hvaljen si. I izabran. 
Nisam očekivala nešto tako ljepo... Puno ljubavi i dobrote i svega dobroga ❤ Bila sam več na osobnih duhovnih radionica... Bilo je dobro i promjenila se. I zahvalna sam. 
A Kod tebe stvarno dolazi od srca i Boga ❤
I sve se dogodi u pravo vrijeme i niti malo slučajno. 

Neven HVALA TI ❤❤❤
Sve dobro želim. 
HvaLa ti što si me čuvao ❤ I opogumio me.


LU KA , SLO

Neven it was a great experience with FIREWALKING under your guidance on your beautiful location. And the Full Moon was there too. 
See you next time


Z.B.

Dragi Nevene,

Hvala ti mnogo!
Bilo je izvrsno, uspio si kreirati tako kvalitetan i snazan proces i dinamiku u grupi, te tako kvaltetnu atmosferu u ljudskom i radnom smislu da je izgledalo kao da se poznajemo puno duze i da smo se vec i ranije sretali, sto i jesmo u druzbama iz ranijih zivota...

Nastavljamo...,
Zdravko