radionice / 22.05 - 23.05.2021

Šamanski vikend na Fruškoj Gori

Šamanska radionica

Ševko Bajic Šamanske tehnike i terapijski šamanizam
10:00
Fruška Gora
ŠAMANSKA RADIONICA DUBOKE TRANSFORMACIJE I KREIRANJA NOVE VIZIJE- NAJVEĆEG DOBRA: 22 i 23 MAJ- FRUŠKA GORA

ŠAMANSKI RAD SA ENERGIJOM ARHETIPOVA -KROZ INTEGRACIJU ENERGIJE NAŠIH ULOGA (MASKI), SIJENKI, BALANSIRANJE ARHETIPOVA MUŠKARCA I ŽENE (ANIMA I ANIMUS) I PRETVARANJE SMRTI U SAVEZNIKA ZA ŽIVOT- KREIRANJE NOVE VIZIJE ŽIVLJENJA- VIZIJE NAJVEĆEG DOBRA!

Kroz ovu šamansku radionicu uronićemo u energiju arhetipova, našeg individualnog podsvjesnog i kolektivnog nesvjesnog, kako bismo osvijestili koje uloge smo preuzeli a nisu naše i oduzimaju nam životnu energiju, koje sijenke nosimo a kreirali smo ih u određenim trenutcima, naučićemo da se povežemo sa svojom energijom muškarca ili žene, a kroz duboku ceremoniju i putovanje postaćemo svjesni uloge umiranja kao jednog od najvećih učitelja koji nas podučava da živimo svrsishodniji i cjelovitiji život.

Kroz ovu radionicu, tokom dva dana ćemo:
• Naučiti razliku između istinskog unutrašnjeg djeteta i lažnog „heroja“ kojeg smo kreirali u izmišljenom personalnom mitu- priči žrtve;
• Osvijestiti koje maske nosimo i uloge živimo a nisu nam više potrebne;
• Povezaćemo se sa mudrošću i čuvarom naših sijenki kako bismo naučili kako da to iskustvo iskoristimo za naše najveće dobro;
• Povezaćemo se sa arhetipom anime ili animusa, muškarca ili žena da dobijemo mudrost i healing;
• Naučićemo kako da umiranje i smrt pretvorimo u našeg saveznika i učitelja kako bismo živjeli potpuniji život;

Sva ova putovanja nam pomažu da osvjestimo trenutnu priču naše duše i kreiramo potpuno novu u kojoj istinski živimo realnost našeg najvećeg dobra.
 
Šamanska vikend/radionica će se održati na Fruškoj Gori, 22- 23 maj od 10 do 18 sati. Molimo vas da se prijavite što prije jer je broj mjesta ograničen. Sami nosite hranu i piće a moguće je naručivanje iz obližnjeg restorana. Informacije i prijave putem sljedećih kontakata: ultrawellcentar@gmail.com, ili tel +381 62 80 222 03. Molimo vas bookirajte svoje mjesto što prije jer je broj mjesta radi dubine rada i potrebe za dodatnim tehnikama integracije ograničen.
 
NAPOMENA: RADI PRAKTIČNOG RADA I POTREBE DA SE DOVRŠE HEALING PROCESI KOJI ZAPOČNU TOKOM RADIONICE SAMO PRVIH 15 PRIJAVLJENIH UČESNIKA ĆE MOĆI PRISUSTVOVATI.

VODITELJ RADIONICE: ŠEVKO BAJIĆ- ŠAMANSKI PRAKTIČAR I TVORAC ŠAMANSKOG SISTEMA POVEZIVANJA- ISCJELJENJA- INTEGRACIJE I TRANSFORMACIJE: SVETI KRUG! Prvu šamansku inicijaciju i povezivanje sa totem životinjom moći dobio 1986 godine od kada se zanima za šamanizam. Posljednjih 14 godina aktivno praktikuje šamanizam pod vođstvom različitih učitelja. Integrišući šamanske prakse iz različitih formi šamanizma osmislio i kreirao jednostavan sistem SVETI KRUG koji kroz različite šamanske tehnike, praktikanta vode putem povezivanja- iscjeljenja- integracije i transformacije, sve do najvećeg stepena lične slobode. Završio je petogodišnji studij Homeopatije a više od 25 godina praktikuje vođene meditacije i bhakti yogu. Autor je dvije knjige o šamanizmu: PJESMA MALOG MEDVJEDA – u formi iskrene i autentične priče o transformaciji kroz šamanizam kroz priču iz vlastitog života, i PJESMA DUŠE- praktični priručnik i vodič kroz osnove šamanske prakse.