radionice / 13.06 - 13.06.2015

" Kodovi Alhemije "

Tajne Herbalistike

17:00
Novi Sad

Radionica " Kodovi Alhemije "

U tročasovnoj edukaciji učesnici će biti upućeni u tajne Herbalistike, pomoću kojih će sa uspehom moći da otklone svakodnevne probleme na fizičkom, mentalnom ili emotivnom nivou, kao i sa principima hermetičkih rituala sa kojima će moći da sebi i drugima olakšaju svakodnevicu i trasiraju životni put u željenom smeru.

U prvom delu radionice naš priznati aromaterapeut, Snežana Mitrović uputiće učesnike radionice o tajnama spravljanja esencijalnih ulja, njihovoj upotrebi, uticaju na čovekovu energetsku i kliničku sliku, upotrebi i značaju biljaka u tradicionalnoj medicini i njihovom korišćenju u magičarsoj praksi, kao i sistemu divinacije uz pomoć biljaka i cvetnih esencija.

Drugi deo radionice vodi prof dr Miloš Dimitrijević, koji će učesnicima objasniti značaj hermetičkih rituala, principe hermetizna, ritualni rad sa svećama i kristalima, kao i primeni radiestezijskih alatki prilikom dijagnostike i praktičnog rada u terapeutskoj praksi, koji je sastavni deo njegovog sistema ezoterijskog isceljenja „Lux circulus“.

Broj učesnika je ograničen.

Cena radionice iznosi 20 eura.

Prijave i dodatne informacije možete dobiti na: Tel. 062 8022203 i 021 6396448 ili putem e-maila: ultrawellcentar@gmail.com