radionice / 19.02 - 19.02.2022

MUŠKA POSLA IZ ŽENSKOG UGLA

Radionica „MUŠKA POSLA IZ ŽENSKOG UGLA“ je radionica blagoslova muških predaka, i u nekim je životnim trenucima potrebna svakoj od nas,

Ljiljana Filipović sertifikovani energoterapeut
18:00
Ultrawell centar
Radionica „MUŠKA POSLA IZ ŽENSKOG UGLA“ je radionica blagoslova muških predaka, i u nekim je životnim trenucima potrebna svakoj od nas. Svi izazovi, pitanja, prepreke, promene koje život donosi, lakše ćemo prebroditi uz podršku bliskih ljudi. U našem rodoslovu, postoje preci koji su već proživeli iskustva slična našima, koji su slični nama samima i koji nas žele podržati, savetovati i podstaći na dobre promene.
 
Neki od njih samo žele preneti svoje poruke, ali nas svi oni žele blagosloviti. Vreme je da razmenimo darove sa precima i isceljujući sebe - iscelimo i njih.
 
Kompletan materijal za radionicu je obezbeđen, ali je potrebno poneti par ličnih stvari:
- sveska i olovka,
- fotografija tate, dede i ukoliko imate i starije fotografije muških predaka, ponesite,
- ponesite jednu sveću i
- ponesite neki dar za vaše pretke koji možete na kraju radionice podeliti sa ostalim učesnicama.
 
Informacije koje do nas dopru kroz vlastiti krug muških predaka daju našim životima nova usmerenja. Naše zdravlje, emotivni odnosi i seksualnost jesu odraz našeg odnosa prema našoj muškoj lozi. Dozvolimo sebi da ih razumemo, oprostimo i učinimo za njih ono što trebamo, kako bi naredne geneneracije mogle odati počast svojim precima, neopterećene njihovim iskustvima.
Povezaćemo se sa njima kroz ljubav i razumevanje, dozvolićemo im da nam predaju svoje talente, prepustiti se njihovom vođstvu i uživati u sigurnosti saznanja da su naši čuvari.
 
Radionicu vodi Ljiljana Filipović, kristaloterapeut i regresoterapeut.
DATUM: 19.02.2021. ( subota )
VREME: 18:00 - 21:00
MESTO: Ultrawell centar, Gogoljeva 13A, Novi Sad
Informacije i prijave na telefon 062/802-22-03, mail ultrawellcentar@gmail.com