radionice / 30.04 - 30.04.2022

Ritual vatre i hod po žeravici!

Radionica na otvorenom!

Neven Carin Iscelitelj, šaman, majstor rituala hodanja po vatri.
13:00
Ultrawell centar
SEMINAR KOJI MENJA ŽIVOT NA BOLJE !!!
 
Vatra je simbol Božanske ljubavi. Za razliku od zemlje, vode i zraka, ona je jedini elemenat koji ne može biti onečišćen.
Vatra simbolično sagorijeva sve što je loše u nama. Ona razara ustaljene obrasce razmišljanja i ponašanja te nas otvara novim mogućnostima.
 
U prirodnom okruženju na imanju nadomak Zrenjanin, s početkom u 13.00 sati krećemo na put novih spoznaja i učenja, kako o životu tako i o sebi samima. Drevne tehnike i metode iscjeljivanja tijela, duha i uma koje naučite u toku cjelodnevnig seminara ostaju vaše znanje za cijeli život.
 
Svi smo čuli za dobrobiti bosonogog hodanja, posebno u prirodnom okruženju po travi, rosi, vodi, kamenju... To se događa zbog toga jer se na stopalu nalaze točke, poznate u medicini kao akupunkturne točke, koje su povezane sa svim organima u tijelu.
Hodajući po raznovrsnim podlogama, mi stimuliramo i masiramo sve organe u našem tijelu te smo svjedoci poboljšanja raspoloženja, dolaska energije te nestanka raznih tegoba i bolesti. Ali za hodanje po prirodnim elementima, potrebno je duže vrijeme dok se ne dogodi promjena u tijelu. Ako želimo trenutno pobuditi sve organe u našem tijelu, najjači je elemenat vatre.
 
Uz celodnevni seminar, duhovno čišćenje i pripremu, oko 21.00 sat, najhrabriji će imati prilike sami prohodati po žeravici.
Posle seminara organizovana je podela diploma kao i večera.
-------------------------------------------------------------------------------------------

Svojim dugogodišnjim iscjeliteljskim iskustvom i radom sa elementom vatre, majstor vatre Neven Carin garantira svim sudionicima sretan i uspješan prelazak preko žeravice ali odluku moraju donesti sami.
Učesnici će moći poneti kući i VATRENE AMAJLIJE kao simbol i podsetnik na taj dan! ( Ako sam mogao/la hodati po žeravici, mogu sve ). Izrađuje ju majstor vatre nakon seminara u posebnom ritualu spajanja vašeg srca sa energijom vatre . Vatrena amajlija vibrira vašom željom i privlači tu situaciju u vaš život . Vatrena amajlija je jedna od najmoćnijih amajlija u svijetu.
 
Zašto hodanje po žeravici:
> Za dodatan izvor energije
> Za nestanak dugogodišnjih tegoba i bolesti
> Za sposobnost suočavanja s konfliktnim situacijama
> Za bolje partnerske odnose
> Za povećanje samosvesti i kreativnosti
> Za dovođenje tela u harmoniju
> Za čišćenje loše karme i raznih zavisnosti
> Za pomlađivanje tela
> Za oslobađanje od stresa, briga, strahova
> Zato što je vatra jedan od četiri osnovnih prirodnih elemenata koji omogućava najbržu preobrazbu

-------------------------------------------------------------------------------------------
 
Hodanjem po žeravici dešava se reset ljudskog kompjutera, „vraćanje na fabričke postavke“ usled čega, čovek dobiva više energije koja mu je data rođenjem a koju je izgubio tokom godina.
Ritual hodanja po žeravici je jedan od najstarijih rituala pročišćenja tela, uma i duha na planeti Zemlji.
Od pamtiveka se izvodio u različitim kulturama kao način pročišćavanja, susretanja s krajnjom neizrecivom istinom. Kroz celu zabeleženu istoriju, hodanje po žeravici praktikovali su šamani, sveštenici i obični ljudi, kao deo religijskog rituala ili isceliteljske ceremonije.

Za sam ritual, između ostaloga, potrebna je predanost i opuštenost kako bismo elementu vatre dozvolili da nas bose prenese preko žara i tako spali inferiorne delove našeg bića - naše mane, probleme, bolesti pa čak i lošu karmu.

-------------------------------------------------------------------------------------------
 
Nije neophodno da čovek unaprijed stvori odluku da će proći kroz vatru. Dovoljno je da se odluči doći na seminar i proći pripremu. Već samo sudelovanje na seminaru je krajnje pročišćavajuće iskustvo. Niko nije obavezan zakoračiti u vatru. Odluku da se preda vatri većina ljudi donosi u zadnji čas kada u sebi oseti njezin poziv.
Stoga, ako se tokom hodanja po žeravici osoba mentalno i emotivno usmeri na ostvarenje nekog cilja, tendencija je da se taj cilj u razdoblju nakon seminara, veoma brzo postiže.
Odabrani cilj može biti materijalne ili duhovne prirode, poboljšanje zdravlja ili emotivnih odnosa.
Dok prelazite preko vatre otvarate vrata u novi život.
Promenite svoj život na bolje !

------------------------------------------------------------------------------------------

Hodaju svi, stari i mladi, muškarci i žene, pojedinačno ili kao obitelj, bez obzira na stepen obrazovanja ili posao koji obavljaju pa tako hodaju i piloti, trgovci, inženjeri, direktori, frizeri, menadžeri...
Osnova hodanja po vatri je da se združimo s ognjem i da postanemo jedno s ognjem.
To iskustvo nam pomaže u svakodnevnom životu kada se pojavi pred nama naizgled nepremostiva prepreka, od tada, sećajući se iskustva žeravice mi možemo reći, čak i kad se činilo nemoguće, ja sam uspio!
Najveći zadatak vatre je da zapali naš unutrašnji oganj koji je postao slabiji tokom našeg života radi naših stresova i životnih okolnosti; da isceli Vaša loša stanja, bolesti i tegobe i otvori Vam nove puteve u vašem životu.

-------------------------------------------------------------------------------------------
PODACI O SEMINARU:
DATUM SEMINARA : 30.04.2022.
TRAJANJE OD 13 DO 23h
MESTO: Salaš, na pola puta Novi Sad - Zrenjanin
RANE PRIJAVE imaju -30% popusta na seminar
U cenu je uključeno predavanje o duhovnom pročišćavanju elementom vatre, radionica načina/metoda za poboljšanje kvalitete života, hodanje po žeravici, diploma te večera te 01.05. 2022 tko želi, integracija seminara vatre i razgovori sa iscjeliteljem Nevenom Carinom u parku prirode Fruška gora.
 
MESTO ODRŽAVANJA: U čistoj prirodi, na imanju nadomak Zrenjanina.
INFORMACIJE I PRIJAVE:
062/802-2203 ultrawellcentar@gmail.com
ili direktno kod voditelja Nevena Carin 00385 91 565 4848
 
Prijava se vrši uplatom akontacije u iznosu 50 EUR ( može u dinarima 6000 dinara) radi organizacije troškova pripreme seminara, hrane, pića, drva, najma lokacije i dr.
 
Napomena: OGRANIČEN BROJ SUDIONIKA !
YOUTUBE - Emisija Na rubu znanosti – Hod po žaru
Https://Www.Youtube.Com/Watch?V=R4NRPVJls6c
-------------------------------------------------------------------------------------------
Komentari učesnika nakon Hodanja po žeravici:
Akademik, prim. dr Boro Vujasin, Novi Sad
Bilo mi je drago da sam bio učesnik tvoga seminara i HODANJA PO ŽARU, koji je bio u okolini Novog Sada 23.11.2019.g.
Ti si jedan od onih retkih, koji jeste primer i koji ljudima dokazuje da "Nemoguće je moguće".
Veoma si prirodan, jednostavan, prihvatljiv, spontan i VERUJUĆI.
Pokazao si i dokazao prisutnima da mogu, ukoliko istinski žele da promene svoj život i svoje okruženje na bolje.
Hvala ti.
Sve N A J B O Lj E.
Od srca,
Akademik, prim. dr Boro Vujasin