seminari / 18.03 - 18.03.2023

Emotivno Isceljenje Žene

Uživo seminar u Novom Sadu

10:00
Ultrawell centar
Uživo Seminar u Novom Sadu
Emotivno Isceljenje Žene
 
Poslednjih 7 godina radim sa Ženama na njihovom ličnom razvoju i upoznavanju ŽENE u sebi, a poslednjih 3 godina intenzivno sa ženama koje žele da preuzmu odgovornost za svoj život.
Vodim Žene da se povežu sa mudrošću svoga tela, intelegencijom, da se povežu sa svojim instiktom, intuicijom i sopstvenom energijom.
 
Da probude Život i žive obilje i bogastvo svoje duše i u materijalnom svetu.
Ima tu raznih stvari koje su neophodne kada krenemo u promene ali definitivno počinje investiranje u jedino znanje koje se vrednuje u životu a to je znanje o sebi i znanje o svojoj energiji i svojoj potisnutoj seksualnosti. Kroz taj proces, kreće isceljenje koje se dešava na mentalnom, emotivnom i telesnom nivou.
 
Zbog neznanja o tome ko smo mi kao Žene i slabog kontakta sa našim neisceljenim delovima iz našeg detinjstva, imamo manjag samopozdanja u vezama, nizak osećaj samopoštovanja i vrednosti koji se vidi u kvalitetu našeg života. Anksioznost, mnogi endokrinološki i ginekološki problem su posledica ne gledanja u uzrok problema već bavljenje površinom.
JEDNA STVAR koja je uvek i svakoj ženi potrebna je - isceljivanje odnosa sa sobom- ŽENOM u sebi.
 
Dobra vest je da postoji put i to je UKLANJANJE BLOKADA u sebi ka sopstvenom prosperitetu.
Dakle, NISI SAMA i postoje koraci koji su provereni i rade na sopstvenom isceljenju!
Na jednodnevnom Seminaru Emotivno Isceljenje ŽENE ću te sprovesti kroz lični proces oslobađanja potisnutih emocija i zablokirane energije u tebi. Iskusićeš duboko disanje koje vodim gde se povezujemo sa delom nas sa kojim svesno nemamo kontak, tako dolazimo do oslobađanja emocija koje se u telu čuvaju i blokiraju protok vitalne energije a time blokiraju naše otvaranje srca i naše potencijale. Kroz rad sa telom pokrećemo uspavanu energiju i tu našu životnu silu u nama koja aktivira naš život . Duboko tranformativno, isceljujuće iskustvo koje će te otvoriti ka životu i preuzimanje odgovornosti za svoje unutrašnje stanje i svoj život.
 
Moj dugogodišnji osećaj nezadovoljstva, je bila rana koja je bila duboko u meni(to danas sa sigurnošću znam).
Kada sam napravila svoje isceljenje (mada i dan danas radim na tome), SVE se promenilo u mom životu! Napravila sam promene u svim oblastima života i otvorila širom vrata zadovoljstvu i obilju koje danas živim.
Takođe, dobila sam uvid i iskustvo da je isceljenje odnosa sa sobom i Ženom u nama JEDNAKO lakoća, radost i obilje, sve zajedno i istovremeno.
 
Danas, posle puno ličnog isceljenja i izgradnje i rada sa velikim brojem žena širom sveta, moja specijalnost je u tome da sigurno vodim žene na njihovom putu isceljenja i prave životne TRANSFORMACIJE!
 
Tatjana o sebi:
Pored mnogobrojnih Studija i Edukacija koje sam završila, Trogodišnje studije za terapeuta traume SE su mi produbile svest o važnosti rada sa telom i dale zlatne alate u radu sa klijentima. Tu sam povezala nauku i duhovnost i napravila jedan specifičan pristup u radu sa ljudskim dubinama i njihovim potencijalom.
 
Tatjana Libre, duhovna učiteljica, terapeut traume i neko ko već 7 godina radi grupno sa ŽENAMA kroz Edukacije i Programe na otvaranju njihovog života i življenje svog života sa smislom i u svrsi. Dugogodišnje iskustvo vođenja seminara, retritova uživo je moja strast i tu mogu totalno da se prepustim vođstvu unutrašnjem. Fizičko prisustvo i mogućnost rada sa dodirom ovde se može u potpunosti sprovesti. Rad sa dodirom je neizbežan u radu sa traumom koji je jedran od važnih elemenata isceljenja.
Rad sa potsvesnim delom, traumom i emocijama i pre svega širenju svesti.

Svi moji Programi i Edukacije su izašli ne samo iz znanja već i ličnog životnog iskustva i transformacije.
Moj Život je moj najveći fidbek, mada ih imam mnogo od mojih Žena, klijenata.

Ovaj SEMINAR uživo je prvi u nizu ove godine jer je ovo godina ISCELJENJA i ja svesno sa punom odgovornošću vodim ŽENE na put isceljenja.
Ova godina, Žena u meni vodi a dugogodišnje iskustvo i znanje su u službi više svrhe i dobrobiti.
Ovo je bukvalno zov ženske duše...vidimo se
Ako si spremna da preduzmeš odgovornost za sopstveni život, sigurna sam da ćeš uz moje vođstvo započeti sopstveni proces transformacije.

Nešto više o meni možeš pročitati na mom sajtu
https://duhovnaakademija.com/
Vreme održavanja seminara: Subota:18.mart 2023.
Mesto: Novi Sad, Ultrawell, Gogoljeva 13a
Cena: 5555 dinara
 
Prijava na mejl tatjana.libre@gmail.com
Ili se prijavi preko Vibera na sledeći broj: +381606390349
 
Ime i prezime pa ću ti poslati podatke za uplatu.
 
Vidimo se na Seminaru!
 
Požuri sa prijavom jer je broj mesta nažalost ograničen!